Oprettet 13. juni 2017

Shetland Sheepdog





Race
Race
Shetland Sheepdog
Alder
Alder
8 uger
Farve
Farve
Zobel/hvid
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Placering
Placering
7190 Billund
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Hejsa jeg hedder Diamonds Shelties A Beautyfull Mind og bliver kaldt Beauty. Jeg søger en rigtig dejlig familie, som ønsker en eventyrlysten hvalp som mig ????Jeg er vant til dagligdagens forskellige lyde og børn, er næsten renlig, selvom der engang imellem sker lidt uheld????
Jeg er født og vokset op i der man kalder et stue opdræt, måske det hedder det fordi jeg render rundt i stuen(hele huset og haven faktisk), sammen med mine søskende????. Jeg har DKK Stambog. Jeg er lige blevet sundheds tjekket og øjenlyst ved dyrlægen. Jeg er sund og rask, og er øjenlyst fri på mine øjne.
Når jeg flytter hjemmefra får jeg en stor "hvalpepakke" med og mit eget pas, sammen med min stambog og sundhedsbog selvfølgelig. Jeg har fået ormekur 3 gange med 14 dages mellemrum.
Alle racens Avlsrestriktioner og Anbefalinger er fulgt da jeg blev "lavet" ????Mine forældre er avlsgodkendte og de er øjenundersøgt flere gange. De er fri for det der hedder CEA, PRA og retinopati.
De er også blevet røngtenfotograferet. De er fri for sygdomme i hofterne og albuerne (HD. A og AD.0) Ja og så er de flot præmieret på udstillinger????
Vil du vide mere om mig, så kontakt min omsorgsfulde opdrætter på tlf

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;