Grand Danois (Den danske Hund)

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Grand Danois (Den danske Hund).

Se de smukke og store Grand Danois som er til salg på Gipote i oversigten her. 

Bemærk, at der løbende kommer nye hvalpe og også voksne Grand Danois hunde til salg, mens andre bliver solgt.

Læs mere om racen Grand Danois.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Grand Danois (Den danske Hund)

  en pige og en dreng er klar til nye hjem

  Alder
  3310 Ølsted
  Image
  Grand Danois (Den danske Hund)

  Grand danois hvalpe sælges. Hvalpene er født d 9/9-2022 det vil sige at de kan flytte hjemmefra d 5-6/11-2022 begge forældre haves og 110% ægte GD der er stamtavle på faren desværre ikke på tæven m...

  Alder
  7760 Hurup Thy
  Image
  Grand Danois (Den danske Hund)

  Lækre Grand danois hvalpe, søger deres nye familier. De er klar til nye udfordringer den 2/11-22 De vil være vacc. Og chippet, samt fået ormekur inden salg. De er med Dkk stamtavle, efter fine foræ...

  Alder
  6855 Outrup
  Image
  Granddanois , hund, 5 år

  Ejner på 5 år søger nyt hjem. Da vi er blevet ramt af sygdom må vi sande at Ejner skal have et nyt hjem. Ejner er en energisk granddanois, fra d. 1 januar 2017, der er glad for andre hunde, men er g...

  Alder 5 år
  8732 Hovedgård
  Image
  Grand Danois, hvalpe, 10 uger , salgklar 2/11-22

  Lækre stambogsførte Grand Danois hvalpe søger nye Madslaver. De er Vacc, chippet, og behandlet mod Orm. De er vokset op i stuen, med børn og hverdagens lyde rundt om dem. De har mødt fremmede hunde,...

  Alder 10 uger
  6855 Outrup
  Image
  Grand danois, hund, 3 år

  hjem søges, til aktiv stor han hund, ikke egnet til hjem med små børn pga størrelse. Kan med andre hunde dog er han overglad og ivrig. Han er ikke god til at være alene hjemme. Kun seriøs henvendels...

  Alder 3 år
  9690 Fjerritslev
  Image
  Grand Danois (Den danske Hund)

  Race- ren Grand Danois uden stamtavle Født- 27/12-2022. Salgsklar 22/1-2023 Pris: 12000,- Reservationsgebyr 3000,- som ikke bliver refunderet hvis køber springer fra. Vi kan sagtens have hva...

  Alder 1 uge
  9982 Ålbæk
  Image
  Grand Danois Tæve Blå

  Jestrups Amazing Miss Monroe. Søger sin nye familie. 12 uger gammel Blå Grand Danois tæve. Alle papirer i orden. Med DKK og FCI stamtavle. 2 x vaccine. 2 x ormekur. Chippet. Rabies vaccine. Mor e...

  Alder 12 uger
  9362 Gandrup
  Image
  Grand Danois, hvalpe, 1 uge , salgklar 22/1-2023

  Race- ren Grand Danois uden stamtavle . Født- 27/12-2022. Salgsklar 22/1-2023. Pris: 12000,- Reservationsgebyr 3000,- som ikke bliver refunderet hvis køber springer fra. Vi kan sagtens have hvalpen i...

  Alder 1 uge
  9982 Ålbæk

  Køb eller sælg en Grand Danois på Gipote.dk 

  Ligegyldigt om du er på udkig efter at købe en Grand Danois, om du har fået hvalpe eller desværre er nødt til at skille dig af en voksen hund? Så står vi klar til at hjælpe via vores digitale platform Gipote. 

  Vi ønsker selvfølgelig (uanset hvad) at du finder et godt og blivende hjem til din vovse. Derfor kan du i næste afsnit trykke på et link til vores oprettelsesflow. 

  Når du har udfyldt annoncen, så bliver din hund vist til potentielle købere. 

  Herefter kan du så vælge at sælge, hvis du får en seriøs henvendelse fra en mulig køber, som du mener kan give din hund et godt hjem. 

  Der kommer hele tiden nye salgsannoncer ind på Gipote, både med andre racehunde lige så vel som der løbende kommer Grand Danois valper til salgs, i forskellige prisklasser. 

  Af samme årsag kan du finde hunde i nærmest alle farver; fx gul, blå, sort, brun mv. 

  I forhold til hvalpe, så har vi både haft salgsannoncer fra 2018, 2019, 2020 og frem - både med ægte Grand Danois hunde men også Grand Danois blandinger til salg.
   

  Sæt Grand Danois til salg på Gipote.dk: Sådan gør du. 

  Klik her -> sæt din Grand Danois til salg på Gipote nu <- og bliv ført videre til oprettelsesflowet, hvor du nemt og hurtigt kan kreere din salgsannonce. 

  Det er dig der bestemmer, hvor meget information du vil give en potentiel køber i selve teksten samt hvilke billeder og antal du ønsker at vedhæfte. 

  Sidst men ikke mindst er det også kun dig, som bestemmer om du ønsker en gratis salgsannonce eller om du vil købe nogle unikke fordele. 

  Oprettelsen er sat sådan op, at systemet guider dig hele vejen igennem, så det burde være nemt og lige til - du bliver også informeret om al ovenstående undervejs. 

  Opstår der mod forventning spørgsmål, så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe. Klik her for at sætte din Grand Danois til salg på få minutter.
   

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  På Gipote får vi annoncer med hunde til salg løbende fra hele Danmark. Det kan fx være fra København, Fyn, Nordjylland og endda også udlandet, såsom Norge og Sverige. 

  Salgslisterne variere hele tiden med antal hunde til salg. 

  Dvs. at de salgsannoncer du ser på denne side i dag, ikke behøver være de samme i morgen - en hund kan være blevet solgt og omvendt, en eller flere nye hunde kan være kommet på oversigten, hvis en Grand Danois fx har fået hvalpe, som nu er salgsklare og skal sælges. 

  Selvom vi gerne ville, så kan vi desværre ikke garantere dig, at der er en hund til salg i dit nabolag. 

  Er du på udkig efter en bestemt hunderace, fx denne, så kan du risikere at skulle køre en længere tur for at hente den hjem. 

  Det skal dog nævnes, at de fleste tager ‘’rejsen’’ med oprejst pande, da tanken om, at møde det nye familiemedlem overstiger den kedelige tur.

  Før du køber en Grand Danois

  En Grand Danois er virkelig en stor hunderace - men ikke desto mindre er de fantastiske familehunde. 

  En Grand Danois er nemlig en sød og ikke mindst yderst kærligt hund, den elsker at lege og er blid med børn. 

  Ovenstående lyder altså smadder lykkeligt, gør det ikke? Det er det sikkert også! Men ved du hvad den kræver af motion? Hvor meget plads den har brug for at gå rundt på? At den skal have en sweater på om vinteren når i er ude? Hvordan du opdrager den? Hvilke genetiske sygdomme den har osv? 

  Al det bør du som hundeejer læse op på, inden du køber en Grand Danois. For at hjælpe dig, så har vi lavet et stort hundeleksikon, hvori du kan læse meget mere om Grand Danois.