Engelsk Bulldog

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Engelsk Bulldog.

Her er en oversigt over alle de Engelske Bulldogs, som er til salg på Gipote lige nu. 

Bemærk, at denne side kun viser salgsannoncer for Engelsk Bulldog hunde og hvalpe og ikke for Old Engelish Bulldog. Den har sin egen kategori lige her. 

Læs mere om racen Engelsk Bulldog.

Scroll endelig ned og se de smukke Engelske Bulldog hunde og hvalpe, som du har mulighed for at købe, lige nu. arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Engelsk Bulldog

  Berta på 5 måneder søger et nyt hjem. Hun er en kærlig og livlig bulldog, som elsker kærlighed. Hvis det er noget for dig, så er du velkommen til at komme forbi og se Berta.

  Alder
  3480 Fredensborg
  Image
  Engelsk Bulldog

  Alder 11 mdr.
  9000 Aalborg
  Image
  Engelsk Bulldog

  Olli søger nyt hjem pga min mand er blevet syg. Hun er en kærlig nysgerrig trofast hund der elsker lange gå ture, leg og flade ud ved siden af sig. Hun er 1.5 år gammel og steriliseret pga vi ikke ga...

  Alder 2 år
  9800 Hjørring
  Image
  Engelsk Bulldog

  Engelsk bulldog hvalpe. Dkk stamtavle. Fuld Vaccineret. Rabies vaccineret. Chippet. Sundhedsundersøgt, sundhedsbog med følger. Ormekur. Pas. Stue opdræt. Vand til børn og andre hunde. Skriv...

  Alder 12 uger
  9870 sindal
  Image
  Engelsk Bulldog

  Håber at dette opslag er okay og hvis ikke - så må Admin slette det. Det er med blødende hjerte, at vi desværre bliver nød til at skille os af med vores elskede lille dreng af personlige årsager. ...

  Alder 7 mdr.
  4174 Jystrup Midtsj
  Image
  Engelsk Bulldog

  Engelsk bulldog til salg. Kommer fra hjem med børn og familie. Er renlig, snakkesalig og vil bare gerne nusses. Har alle nødvendige vacciner, og stamtavle DKK. Skriv for ydeligere info. Nypris:...

  Alder
  5000 Odense
  Image
  Engelsk Bulldog

  Det er med blødende hjerte at jeg nu prøver at finde det sidste hjem til Gonzo. Vi har Gonzo på 3 år, som søger sit absolut sidste hjem. Han er en blanding af OEB/engelsk bulldog. Gonzo har boet ve...

  Alder 3 år
  8983 Gjerlev j
  Image
  Old engelsk bulldog, hvalpe, 11 mdr.

  Vi bliver desværre nød til at skille os af med vores højt elskede Saxo på 11 måneder, da vi må indse at tiden ikke er der til ham, han kræver meget opmærksomhed og en masse kærlighed og kræver alminde...

  Alder 11 mdr.
  8800 Viborg
  Image
  Engelsk bulldog, hund, 2 år , salgklar 15/7/2022

  Billedet er til blikfang! . Vi er desværre nødsaget til at omplacere vores 2 elskede piger, da vores søn har udviklet voldsom allergi og efter 1 år med alt forsøgt træffer vi nu en svær beslutning. Tæ...

  Alder 2 år
  5700 Svendborg

  Køb eller sælg en Engelsk Bulldog på Gipote.dk 

  Bemærk, at der findes den Engelske Bulldog og Olde English Bulldog. Engelsk Bulldog er en FCI anerkendt race, det er Old Engelsk Bulldog ikke - i hvert fald ikke endnu. 

  På Gipote kan du købe begge ‘’racer’’, men for god ordens skyld, så ligger de i hver deres kategori, da der ovenikøbet er relativt meget forskel på dem, afhængig af hvem du spørger. 

  Vi kan ofte hjælpe dig med at finde din drømmehund, uanset hvad du søger. VI har fx løbende annoncer med Miniature Engelske Bulldog til salg i København og andre steder rundt om i landet. I alle farver, som fx brun eller blue, som en del søger efter. 

  Du kan også via os, få skabt kontakt til både private og Engelsk Bulldog kenneler. 

  Vil du sætte din Engelsk Bulldog til salg, så scroll ned til næste afsnit og tryk på linket, der med det samme fører dig over på vores side, hvor du nemt og gratis kan oprette en salgsannonce. Skal hilse og sige, at det er hurtigt og nemt! :-)

  Sæt Engelsk Bulldog til salg på Gipote.dk:

  Sådan gør du. 

  Klik her, og kom straks i gang med at sætte din Engelsk Bulldog til salg. Oprettelsen tager kun få min. og er ganske gratis. 

  Hvis du har brug for, hurtigt at finde et nyt hjem til din hund, så tilbyder vi dig, at tilkøbe ekstra markedsføring. 

  På den måde kommer din annonce længere ud til potentielle købere. Det skal siges, at det står dig frit for, om du vil vælge ekstra marketing til eller fra. 

  Er du i tvivl om hvad din hund skal koste, så kan du med fordel lure på de nuværende annoncer med racen til salg, for at finde en som minder om din egen - på den måde vil du kunne nærme dig en fair pris.

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  Der bliver født hunde i hele Danmark, og da vi er en online hunde salgsportal, dækker vi et stort geografisk område: Jylland, Sjælland, Fyn, Bornholm og andre mindre øer. I ny og næ kommer der også salgsannoncer ind fra fx Tyskland, Sverige og Norge.  

  Er du på udkig efter en hundehvalp, så kan du både finde hvalpe som er Engelsk Bulldog blanding og dem som har stamtavle. 

  Det skal siges, at du også sagtens kan finde en voksen Engelsk Bulldog, som du stadig vil få et ligeså tæt forhold til, som var det en hvalp. 

   

  Før du køber en Engelsk Bulldog

  Engelsk Bulldog, mini bulldog, ja kært barn har mange navne. 

  Inden du køber en hund af denne race, så gør du klogt i at få noget Engelsk Bulldog info. Selvom det er fantastiske hunde, som også vil kunne fungere som familiehunde, så er det vigtigt at du finder frem til om du og racen er et match. 

  Alle hunderacer har nogle specielle behov. Nogle er ekstremt aktive, andre har brug for ekstra fokus på opdragelse, nogle kan ikke lide at være alene for længe osv. osv. 

  Det er dit ansvar at sikre dig, at du og en racen Engelsk Bulldog er et match - inden du køber den. 

  For at hjælpe dig, har vi lavet et stort hundeleksikon, som du bliver sendt videre til, hvis du klikker på linket. Her kan du nemt finde frem til, om racen passer ind i dit liv. 

  Og endnu, vigtigere om du kan give den et rigtig godt hundeliv, som den helt sikkert fortjener.