Dobermann

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Dobermann.

Se alle de fine Dobermann hunde, som er til salg på Gipote lige nu - på denne oversigt. 

Der kommer løbende nye salgsannoncer til, med både hvalpe og voksne hunde til salg. 

Læs mere om racen Dobermann i Gipotes hundeleksikon.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Dobermann

  Alder 1 uge
  2650 Hvidovre
  Image
  Doberman, hund, 4 år

  Søger nyt hjem hvor der er tid til hende, sælger hende. fordi jeg ikke har den tid hun kræver. Farve Brun (Rød). <b>Oplysninger:</b> Racer: Doberman Alder: 4 år Type: Hund

  Alder 4 år
  6670 Holsted
  Image
  Dobermann, hvalpe, 5 uger , salgklar 20/12

  6 skønne doberhvalpe søger nye gode hjem. 2 hanner og 4 tæver efter gode forældre (begge haves). De vokser op inde over vant til børn og andre hunde. De vil inden afrejse have fået ormekur, vacc, Chip...

  Alder 5 uger
  6430 Nordborg

  Køb eller sælg en Dobermann på Gipote.dk 

  Er du i den situation, at du skal sælge eller købe en Dobermann, så hjælper vi dig gerne her på Gipote. 

  I næste afsnit er skrevet et link, som fører dig over til vores oprettelsesflow, hvor du nemt og hurtigt kan oprette en salgsannonce - på få minutter kan du altså sætte din Doberman til salg. 

  Det kan enten ske ved anvendelse af en gratis salgsannonce eller du kan tilkøbe fordele, som vil markedsføre din annonce længere ud til potentielle købere. 

  Står du omvendt overfor, at skulle købe en voksen- eller hvalp af racen. Dobermann fra fx 2018, 2019, 2020, så kan du her se hvad mange andre søger på, når de er på udkig efter denne ekstremt flotte race: Dobermann pinscher hvalpe, Doberman i farven brun og Dobermann blandet med Rottweiler til salg.
   

  Sæt Dobermann til salg på Gipote.dk: 

  Sådan gør du.

  Selvfølgelig vil du gerne finde et dejligt og blivende hjem til din hund, som du er ved at sætte til salg. 

  Vi hjælper dig ved at sætte vores portal gratis til rådighed, hvor du kan få henvendelser på din salgsannonce fra potentielle købere. 

  Blandt dem der henvender sig, kan du vælge den person eller det par som du mener, vil kunne give din hund det bedste hundeliv. 

  Har du brug for at processen går hurtigt, eller vil du gerne have flere potentielle hundeejere at vælge imellem, så anbefaler vi dig at tilkøbe ekstra fordele til din annonce. 

  Du kan sætte din Dobermann til salg lige her, og vi skal nok guide dig igennem hele oprettelsesflowet. 

  Pøj pøj med det. Vi håber på, at du finder et fantastisk nyt hjem til din hund.
   

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  Du kan både finde hunde til salg på Gipote som bor i byen og på landet, enten på Sjælland, Fyn, Jylland, Bornholm, Langeland mv. 

  Det sker endda også i ny og næ, at der kommer Dobermann salgsannoncer til fra Norge, Tyskland og Sverige. 

  Vil du ikke køre så langt efter din nye hundeven, så hold godt øje med hvor i landet eller udlandet den specifikke hund er sat til salg. 

  Som ægte hundeelskere vil vi dog altid heppe på, at du tager køreturen uanset hvor lang den er, efter din nye ønskehund - for du vil helst sikkert hurtigt have glemt de mange kilometer, når først du har din nye Dobermann i armene.
   

  Før du køber en Dobermann

  En Doberman er en beskytter af dens ejere. Det er en meget venligsindet hund, men som ikke er bange for at handle, hvis den føler af dens kæreste eje - nemlig dens familie - er i fare.

  Som du nok kan læse ud fra det korte afsnit om racen Dobermann, så er det ikke alle og enhver som bør købe denne race - i hvert fald ikke hvis man ikke har sat sig grundigt ind i hvordan den skal håndteres. 

  Selvom det er en faktisk hund, som blot ønsker at passe på sin familie, så vil det være ekstremt ærgerligt, hvis den kommer til at gøre noget uhensigtsmæssigt, som der kan komme nogle rigtig kedelige konsekvenser ud af :( 

  DERFOR. Er du lun på denne race (hvilket vi virkelig godt kan forstå) så læs nærmere om den, i vores store hundeleksikon lige her, hvor du vil blive meget klogere på denne charmerende hund. 

  God fornøjelse. Vi håber på, at du finder den helt rigtige hund her på Gipote.