Cocker Spaniel

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Cocker Spaniel.


En Cocker Spaniel kaldes også: Cocker, Cockeren, Merry Cocker - ja kært barn har mange navne. De mange kælenavne, skyldes muligvis at det er en af de mest populære hunderacer, verdenen over.


Ønsker du at vide mere om denne fantastiske race, så læs med længere nede på siden og lær alt om racen Cocker Spaniel.

Kort og godt om racen Cocker Spaniel

 • En Cocker Spaniel passer ind i de fleste familier
 • Den kræver en del træning og stimulering

 • Racen er meget intelligent og yderst aktiv

 • Fungerer godt i en familie med børn og andre kæledyr

 • Da den er meget kærlig og trofast af sind
 • Cocker spaniel er den perfekte jagt - og sporhund

 • Lever typisk 12-15 år 

 • Hunnerne vejer 12-15 kilo - hannerne 13-16 kilo

 • Hunner er mellem 36 - 41 cm høj og hannerne 38 - 43 cm


Cocker Spaniels sind

Den velafbalancerede Cocker Spaniel har et mildt temperament. Den er kærlig, sød og elsker at deltage i familieaktiviteter. Den er legende, opmærksom, aktiv og nyder enhver aktivitet - alt fra en rask tur til at gå på jagt.

Cocker er kendt for at være en meget følsom hund, mentalt og fysisk. Den har en "blød" personlighed og reagerer ikke godt på for hård en behandling, nogle vil knurre eller snapper, hvis den er i smerte eller bange.

Tidlig socialisering og træning er afgørende for at din Cocker Spaniel bliver en velafbalanceret voksen hund. Den skal håndteres omhyggeligt og blidt for at bringe det bedste ud i dens personlighed.

En Cocker Spaniel arbejder typisk meget ivrigt og ihærdigt, og den har et ukompliceret forhold til andre hunde.

Den er derudover meget intelligent. Behandles den med respekt og bliver den tilstrækkeligt stimuleret, vil en Cocker Spaniel typisk være en nem hund at holde. 

Det er dog vigtigt, at den opdrages med konsekvent hånd, da den ellers vil overtage styringen og blive problematisk. Dette er dog ikke unikt for Cocker Spaniels.

Generelt er det en hunderace, som er fuld af livsglæde og energi. Den er blid og hengiven over for alle i familien - ligesom den er venlig overfor fremmede. Der gemmer sig dog også en beslutsom og selvstændig jagthund i den, som kræver meget aktivering.

Cocker Spaniels venlige natur gør dem til forfærdelige vagthunde. De har været velsignet med en dejlig portion tålmodighed, men alligevel et beskyttende temperament, der gør dem til meget gode familiehunde. 

Cocker spaniels kræver mindst en times aktiv motion om dagen, der vil involvere både fysisk og mentalt træning.

Ejere, der ikke kan eller vil bruge tilstrækkelig tid med deres Cocker Spaniel, bør ikke overveje denne race som et kæledyr. Manglende motion kan føre til destruktiv adfærd og aggression i Cocker Spaniels, præcist som alle hunderacer, tidlig socialisering med børn, andre mennesker og kæledyr fra tidlig alder er vejen til succes.

En Cocker Spaniels temperament påvirkes af en række faktorer, herunder arvelighed, træning og socialisering. Hvalpe med et godt temperament er nysgerrige, legende og villige til at nærme sig mennesker og blive holdt af dem. 

Du bør altid møde mindst en af forældrene - normalt er moderen den, der er tilgængelig - for at sikre, at den har et godt temperament, ét som du er komfortabel med.

Har du mulighed for at møde andre søskende, eller hunde der er i familie med din den Cocker Spaniel hvalp du overvejer at købe, hjælper dette også til at vurdere, hvordan en hvalp vil være, når den vokser op.

En Cocker Spaniels forhold til børn og andre kæledyrEn af grundene til, at racen Cocker Spaniel er så populær, er at det er en fantastisk familiehund. Den kommer godt ud af det med børn - så længe den er vokset op med dem, børnene er venlige og respektfulde overfor dyr. 

Men fordi Cocker Spaniels er følsomme væsner, skal alle interaktioner mellem en Cocker Spaniel og børn overvåges af en ansvarlig voksen. 

Du bør altid lære dine børn - eller andre børn, der ønsker at nærme sig din Cocker Spaniel - hvordan man begår sig over for en hund.

Cocker Spaniel kommer også godt ud af det sammen med andre familie kæledyr (givet korrekt træning og introduktioner), herunder hunde, katte og små dyr.


Det er vigtigt at børn i husstanden, lærer aldrig at nærme sig din Cocker Spaniel, eller hvilken som helst anden hund, mens den spiser og sover. 

De må heller ikke prøve, at tage hundens mad fra den, det vil ingen hund reagere positivt på. Ingen hund, uanset hvor venlig og mild den er, bør nogensinde blive efterladt alene med et barn. 
Det kræver en Cocker Spaniel af motion og stimulering

En Cocker Spaniel er velegnet til at bo i en lejlighed - men selvfølgelig vil den nuttede hund da elske at bo i et hus med tilhørende have. 

Selvom racen ikke har brug for meget plads til at udfolde sig i hjemmet, har den brug for daglig aktivitet.

En Cocker Spaniel bør som minimum aktiveres en time om dagen, men kan sagtens bruge det meste af dagen ude sammen med dig. 

Racen er ikke glad for at være alene ude for længe af gangen, den kan reagere ved at grave eller gø for at holde sig underholdt. 

Den er altså mest tilfreds, når han er sammen med sin familie og deltager i aktiviteterne i hjemmet.

Trods en Cocker Spaniels smukke og milde udseende er den en sand jæger i hjertet. Derudover er racen dygtig til mange hunde sportsgrene, især agility og lydighed konkurrencer, jagt, flyball eller sporing. 

Cocker spaniels er ligesom de fleste hunde mere lydige, når de er fysisk og mentalt stimuleret, end når de keder sig. 

Kedsomhed kan føre til adfærdsproblemer, som du gerne vil undgå hvis du har dit hjem kært (eller naboer, hvis du bor i lejlighed).


Sådan opdrager du din Cocker Spaniel

Oplevelser i de første 4 måneder af en hvalps liv, har meget stor indflydelse på hvordan hvalpen vil se på verdenen, når den bliver ældre.

 

Som hvalpeejer handler det derfor om, at skabe så mange positive møder og situationer med andre dyr og mennesker som muligt, for at få en velafbalanceret voksen hund.
 

En hundetræner kalder denne process for socialisering.

At gå til hvalpetræning med din Cocker Spaniel, er en god start. Du kan med fordel også invitere forskellige gæster på besøg regelmæssigt, gå ture rundt i kvarteret, og til lidt travlere områder såsom en hundepark eller en gågade, hvor du lader din Cocker Spaniel møde andre hunde og mennesker. Alt dette vil hjælpe hunden med sine sociale færdigheder.


Cocker Spaniels er som tidligere nævnt en intelligent race, men nu skal du høre hvor intelligent racen i virkeligheden her. 

Racen bruges faktisk til at hjælpe forskere i undersøgelsen af kræft, ved at snuse cancer proteiner fra forskellige prøver. Deres små og kompakte størrelse samt venlige karakter, gør også Cocker Spaniels perfekt til at være service- og terapihund.

Så mon ikke din Cocker Spaniel har færdighederne til at lære de kommandoer I har brug for i dagligdagen, hvad enten du ønsker at bruge den som familie, - jagt eller show hund?


Ved opdragelse af en Cocker Spaniel , bør du i stedet arbejde ud fra følgende 4 punkter:

 • Tålmodighed

 • Fastholdelse

 • Belønning

 • KonsekventKendte sygdomme hos racen Cocker Spaniel

Racen Cocker Spaniel er overordnet set en sund og rask race, men som alle andre hunderacer, så er der bestemte sundhedsmæssige problemer som racen er mere udsat overfor. Før du får en ny hvalp, er det anbefalelsesværdigt at bede om at se papir på test af arvelige sygdomme, som hvalpens forældre kunne have givet videre.

Følgende genetiske sygdomsproblemer kan opstå i racen:

 • Øjenproblemer
 • Autoimmun hæmolytisk anæmi (AIHA)
 • Hypothyroidisme
 • Primær seboré

 • Idiopatisk epilepsi
 • Patellar luxation

Ansvarlige opdrættere har dog fokus på, at holde racen så fri som muligt, for disse genetiske helbredsproblemer, ved hjælp af genetisk screening af avlsmateriale.

En Cocker Spaniels gennemsnitsalder

En Cocker Spaniel bliver oftest mellem 12 - 15 år.


En Cocker Spaniels udseende og krav til pleje

Nogle vil men at der kun er få racer, så smukke som en velplejet Cocker Spaniel. Den tykke pels der til tider er bølget, er kort på hovedet og rykket men længere på ørerne, brystet, maven og benene.

Pelsplejen på en Cocker Spaniel er intens og kan være dyr. De fleste ejere vælger at have en professionel hundefrisør til at ordne den smukke pels hver 6-8 uge og priserne er som regel høje da det tager sin tid at ordne pelsen på en cocker spaniel.

Du bør børste hunden derhjemme på daglig basis, også selvom den går til frisøren hver 6-8 uge, daglig børstning holder nemlig pelsen fri for knuder. 

Hvis du er i tvivl om du har overskud til at ligge så meget arbejde i pelspleje, så er en Cocker Spaniel nok ikke det rette valg for dig.

Nogle ejere vælger at klippe pelsen kort, for at mindske arbejdet du bør dog være opmærksom på at trimning og badning hver 6-8 uge altså stadigvæk er en nødvendighed for at holde en Cocker Spaniel ren og pelsen kort.

Du bør introducere din Cocker Spaniel for pelspleje i en tidlig alder, dermed vil den vokse op med at pelspleje er en normal del af dens liv. 

På grund af racens følsomme personlighed, er det nødvendigt at introducere det i en tidlig alder, således at hunden lærer at processen hvorpå den bliver håndteret, børstet og larmen fra den elektriske klipper altså er en helt almindelig ting.

Racen Cocker Spaniel har hos mange dyrlæger og hundefrisører, et ry for at være alt andet end samarbejdsvillige. 

Den ærgerlige attitude fra hunden, stammer normalt fra manglende træning i hjemmet, hvor behagelige oplevelser for hunden ville gøre arbejdet nemmere for frisøren og samtidig være mere behageligt for den. En Cocker Spaniels negle skal klippes en gang om måneden (eller når den er til frisøren), ørerne skal kontrolleres en gang om ugen for snavs, rødme eller dårlig lugt som kan indikere infektion.

Cocker Spaniel er tilbøjelige til øre infektioner, så det er vigtigt at du er omhyggelig. Tør hundens ører hver uge med en vatrondel, der er fugtet med en mild pH-afbalanceret ørerens for at forhindre problemer.

Du kan med fordel bruge dybe smalle skåle til Cocker Spaniels mad og vand, på den måde kan hunden spise og drikke uden at ørerne bliver hverken fugtige eller snavset. 

Nogle ejere bruger et hårnet når hunden spiser for ekstra ører beskyttelse. 


En Cocker Spaniel fås i forskellige farver så som:

 • Sort
 • Brun
 • GyldenMix:

 • Sort/hvid
 • Orange/hvid
 • Lever/hvid Trefarvede:

 • Sort/hvid/tan

 • Roan (broget)


Historien om racen Cocker Spaniel

Den moderne Cocker Spaniel stammer fra spaniel familien. Ordet spaniel betyder "spansk hund", og det er generelt antaget, at de rent faktisk stammer fra Spanien. 

Ved 1800 tallet blev spanierne opdelt i to grupper: “Legetøjs hunde” (primært ledsagere) og store jagthunde. Jagthunde blev yderligere opdelt i land- og vand spaniel.

Cocker Spaniel blev navngivet ud fra deres ekspertise i at jage scolopax (fugle).

I slutningen af 1870'erne begyndte amerikanere at importere engelsk Cocker Spaniels til USA. En lever/hvid Cocker Spaniel ved navn Captain blev registreret i den første stambog i National American Kennel Club (senere kaldet American Kennel Club).

I 1885 blev en sort Cocker Spaniel ved navn Brush II registreret. Denne hund blev også importeret fra England af Commings Cocker Spaniel Kennel of New Hampshire.

Lige omkring den tid, i 1881, dannede Clinton Wilmerding og James Watson den amerikanske spaniel klub. Den ældste raceklub i Amerika, den omfattede oprindeligt mange typer spanier. 

Til sidst blev opdrættere splittet op i forskellige organisationer, da forskellene mellem Spaniel racerne blev raffineret.

Cocker Spaniels blev hurtigt populære både blandt opdrættere og offentligheden. Efterhånden begyndte nogle opdrættere at favorisere en mindre type Cocker Spaniel med en lidt anderledes form end den originale engelske Cocker. 

Disse mindre hunde var specielt populære til shows.

I 1936 dannede en gruppe engelske Cocker Spaniel-opdrættere en specialklub kendt som den engelske “Cocker Spaniel Club of America”, og de fik anerkendelse fra AKC for en engelsk type Cocker Spaniel.

To år senere fik klubben indført, for at styrke deres position, at engelske Cocker Spaniel ikke skulle opdrættes til amerikansk Cocker Spaniels.

I 1939 vandt en Cocker Spaniel ved navn CH My Own Brucie en pris ved det prestigefyldte Westminster Dog Show.

Brucies succes i showringen førte til en spektakulær stigning i Cocker Spaniels popularitet. Det opfordrede også amerikanske opdrættere til at koncentrere sig mere om opdræt til shows end til jagt, der gjorde kløften mellem amerikanske og engelske Cockers endnu større. 

I 1946 anerkendte den amerikanske kennelklub den amerikanske Cocker Spaniel og den engelske cocker spaniel som to forskellige racer.


Er du og racen Cocker Spaniel et godt match?

En Cocker Spaniel er en fantastisk hund for dig, der ønsker at investere tid i den kloge hund, samtidig med at gøre den til en del af familien.

3 spørgsmål, som du bør stille dig selv inden du vælger at afskaffe en Cocker Spaniel:

 1. Har du tid til at aktivere en Cocker Spaniel?

 2. Vil du elske at bruge tid på pelspleje?

 3. Har du massere af kærlighed at tilbyde den følsomme hund?Kan du svare ja til ovenstående, så kan du med god sandsynlighed skabe et dejligt liv for denne skønne hund.


Held og lykke!

Copyright Gipote.dk - Det er ulovligt at kopiere denne tekst.

Powered by Froala Editorarrow


Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

Image
Cocker spaniel Engelsk

Har 3 skønne prinsesser til salg Tæverne er alle ren engelsk cocker spaniel Mor og far er familiehunde men far har gode jagtgener Farve nu sort /hvid men allerede aftegninger med grå på 2 af ...

Alder
8600 Silkeborg
Image
Ft. Cockerspanielhvalpe

Ft. Cockerspanielhvalpe født d. 19.07. 19 og klar til nyt hjem d. 13.09.19 Far “Flash” er svensk mester 2 gange, er en hårdtgående jagthund og kontaktsøgende. Mor “Diva” er en jagtivrig lille lække...

Alder 9 uger
8752 Østbirk
Image
Cocker spaniel , hund, 2 år , salgklar 30-10

Smukke Cocker Spaniel hvalpe. Født d. 4 september og kan flytte hjemmefra tidligst d. 30-10. 6 hanner i forskellige røde nuancer, nogen med lidt hvide aftegn. Vores hvalpe vokser op i hjertet af famil...

Alder 2 år
6630 Rødding
Image
Cocker Spaniel , hvalpe, 1 uge , salgklar 03/11-19

Om mor og far: Mor Silje er primær Cocker Spaniel blandet med dansk svensk gårdhund og dette er hendes andet kuld. Silje er hvid og sort. Hun er 5 år. Silje har været Besøgshund for TrygFonden. Silje...

Alder 1 uge
3000 Helsingør
Image
Cocker spaniel blanding, hvalpe, 7 mdr. , salgklar 1.10.2019

Estelle . Den søde lille pige søger sin helt egen familie. Hun er rigtig kærlig, blid, hengiven, legesyg og afbalanceret af sind. Hun elsker mennesker. Hun elsker at lege med de andre hvalpe og har de...

Alder 7 mdr.
5220 Odense Sø
Image
Amerikansk Cockerspaniel, hvalpe, 8 mdr. , salgklar 7-10-19

Luna, amerikansk cockerspaniel, trefarvet. Født 16.02-2019 Glad og dejlig hund. Kan med andre hunde og katte. Sælges kun pga skilsmisse. <b>Oplysninger:</b> Racer: Amerikansk Cockerspaniel Alder: 8...

Alder 8 mdr.
9500 Hobro
Image
Cocker spaniel, flere hvalpe, 8 uger

Livlige og tillidsfulde og børnevante cocker hvalpe Chippet, vaccineret, fået 2 x ormekur og dyrelæge kontrolleret De er født den 9/8 og er klar til afhentning nu Kan ses Mor - silver blue Far- sort....

Alder 8 uger
8732 Hovedgård
Image
Cocker Spaniel, hvalpe, 8 uger , salgklar 1/11-19

Mor og Far er ægte Cocker Spaniel uden stamtavler. Hvalpene er født i hjemmet og kan ses samme sted, Der er 2 piger og 4 drenge <b>Oplysninger:</b> Racer: Cocker Spaniel Alder: 8 uger Type: Hvalpe S...

Alder 8 uger
4683 Rønnede
Image
Dejlig Cocker Spaniel hanhund

Vi har en dejlig Cocker Spaniel han på 5 år til salg, eller udstationer ham, vi håber at finde et godt hjem til ham, da vi gerne vil bruge ham på nogle af vores egne tæver. Han er HD fotograferet for...

Alder 5 år
3400 Hillerød
Søg blandt 654 hunde og hvalpe, som er til salg lige her.

På Gipote, er vi er stolte af, at være Danmarks største portal for køb og salg af hunde og hvalpe. Ligegyldigt, om du søger en voksen hund, eller en hvalp, så er der stor chance for at du på Gipote finder dit nye nuttede familiemedlem. Vi har nemlig altid mere end 600 aktive annoncer med hunde til salg på gipote.dk

Er du faldet pladask for en hund, på en af vores annoncer, så vent ikke for længe med at tage kontakt til sælger. Der er nemlig mere end 100.000 besøgende hver måned, der søger efter en hund på Gitpote. Så chancen for at sælger allerede har kontakt til en anden potentiel køber af hunden, er altså tilstede.

Hundehvalpe til salg på Gipote.dk

Enig! Hvalpe er mega nuttede, søde og som oftest også ekstremt bløde. De får os til at grine, men af og til også til at græde. For de er samtidig ekstremt tidskrævende, ift. til en voksen hund. Hvis du er fast besluttet på, at du vil berige din familie med en hundehvalp? Så læs denne guide, for at give din nye hundehvalp og dig, den bedste start.

1. Nærhed

Husk på, at den lille hundehvalp lige er blevet taget fra din mor, søskende og vante trygge omgivelser. Derfor bør du give den en masse nærvær, som skaber tryghed

2. Søvn

En hvalp er oftest fuld af spilopper, men har ligesom en baby, brug for mere søvn end en voksen hund. Det bør derfor respekteres af alle familiemedlemmer (inklusiv børn) at hvalpen skal have fred, når den tager sig en lur. Når I skal sove om natten, så lad den gerne sove ved siden af din seng, og flyt med tiden dens hundekurv længere væk, hen mod den placering, hvor du gerne vil have at den til at sove. Du må aldrig lukke døren og lade den hyle alene bag en lukket dør - det får hverken du eller din hvalp noget godt ud af.

3. Socialisering

Oplevelser i de første 4 måneder af en hvalps liv, har meget stor indflydelse på hvordan hvalpen vil se på verdenen når den bliver ældre. Som hvalpeejer handler det derfor om, at skabe så mange positive møder og situationer med andre dyr og mennesker som muligt, for at få en velafbalanceret voksen hund. Du bør derfor (selvfølgelig efter din hvalps tempo) præsenterer den for dens nye verden.

4. Renlighed

Et punkt, som virkelig kan få en voksen mand til at græde, er hvis renlighedstræningen ikke lykkes. Tippet er, at huske på, at din hvalp skal luftes (altså have adgang til at tisse / besørge) lige efter den har sovet, spist, drukket, leget, eller er blevet opstemt af en eller anden årsag. Typisk vil en hvalp tisse ca. én gang i timen i dagtimerne, og lidt mindre om natten. Husk! At det er dit ansvar at den kommer ud, og du bør derfor have fokus på at rose din hvalp, når den gør det, det rigtige sted, i stedet for at skælde ud hvis / når uheldet er ude.

5. Stimulering

En hvalp har ikke behov for lige så meget motion som en voksen hund. I stedet bør fokus være på at udfordrer dens sanser. Tænk på, at denne verden er helt ny for det lille pus. Lad den bruge sin næse, det er dens måde at udvide sin horisont på.En hvalp har ikke behov for lige så meget motion som en voksen hund. I stedet bør fokus være på at udfordrer dens sanser. Tænk på, at denne verden er helt ny for det lille pus. Lad den bruge sin næse, det er dens måde at udvide sin horisont på.

6. Sikkerhed

et der ikke må ske, kan ske. En sikkerhed, som ikke er i orden er skyld i at mange hvalpe mister livet. Kig derfor efter farer i dit hus, rum efter rum - tjek om den kan løbe hjemmefra? Har du stejle trapper, som den kan falde ned af? Kan den bide i el-ledninger eller få fat i kemikalier?

7. Træning

Du kommer ikke udenom at din hvalp sikkert vil grø, springe op, bide, stikke af osv. Den er ikke født med viden om, hvad den må og ikke må. Derfor er det dit job at lære den, hvad der er god- og dårlig opførsel. Fokus bør ikke være at skælde din hundehvalp ud, men i stedet at rose den, når den gør noget godt, og sige ‘’Nej!’’ eller ignorer den når den gør noget dårligt. Hvalpetræning kan helt klart også anbefales.

8. Alene-hjemmetræning

Når du begynder på alene-hjemmetræning, så sørg for at din hundehvalp har tisset af og er blevet aktiveret inden, du starter. Lad din hvalp være et sted i hjemmet hvor den er tryg, tænd evt. radioen og giv den en tyggepind til at aflede dens opmærksomhed - og gå så væk fra den et par minutter. Gentag alene-hjemme træningen i få minutter flere gange dagligt, og øg som dagene skrider frem, langsomt antallet af minutter.

Hunde til salg op Gipote.dk

En voksen hund kræver ikke helt det samme arbejde som en hvalp. Ikke sagt, at det er legende nemt, at få en ny hund - for det er selvfølgelig også en omvæltning for en voksen hund at skifte hjem. Hvis du er fast besluttet på, at du vil berige familien med en voksen hund? Så læs denne guide, for at give din nye hund og dig, den bedste start.

1. Ro

De første par dage, skal hunden have ro og lov til at falde til. Du bør derfor ikke med det samme slæbe din nye hund med til fætter og kusine fest, eller lade den blive overfaldet af børnenes legekammerater.

2. Nærhed

I stedet har din nye hund brug for nærhed, fra dig og dens andre nye familiemedlemmer. Gå derfor ikke for langt væk fra den i mere end et par minutter, og giv den al den kærlighed den har brug for.

3. Nattesøvn

Når I skal sove om natten, så lad den endelig sove ved siden af din senge, ligesom du ville gøre med en hvalp. Du kan med tiden flytte dens hundekurv længere væk, hen mod den placering, som du gerne vil have at den skal sove. Du må heller aldrig med en voksen hund lukke døren og lade den hyle alene bag en lukket dør - det får du intet ud af.

4. Hund i forvejen?

Har du hund i forvejen, så bør nye og gammel hund mødes et neutralt sted. Altså uden for hjemmet, inden du tager din nye hund ind på din ‘’gamle hund territorium’’.

5. Træning

Der kan være stor forskel på, hvad din nye hund måtte hos tidligere ejer og hvad den må hos dig. Skæld derfor ikke din nye hund ud når den gør noget forkert, men i stedet rose den, når den gør noget godt, og sige ‘’Nej!’’ eller ignorer den når den gør noget dårligt.

Hvilken hund passer til mig?

At udvide familien med en hund, er som du nok ved, ikke det samme som at købe et nyt playstation spil, en barbiedukke, symaskine, bil, cykel m.v. Nej, det er et ægte levende væsen, som skal have det godt og forhåbentligt leve sammen med dig og resten af familien, til døden skiller jer ad.

Derfor er det vigtigt, at vælge den rigtige hund fra start. Vi mennesker har forskellige livsstile (gudskelov for det), men det betyder altså, at ud fra den livsstil som du lever, så vil du være i stand til at give én gruppe hunde et fantastisk liv, mens en anden gruppe hunde vil trives mindre godt, med dig som ejer.

Derfor bør du gøre dig nogle tanker inden du går i gang med at søge efter din nye firbenede ven, i stedet for at lade dig smelte over den første nuttet våde snude du ser. For når først du har skrevet under på købskontrakten, og præsenteret vuffi for sit nye hjem, så ‘’bør’’ der ikke være nogen vej tilbage. :-)

Tænk derfor inden på:
 • Skal det være en voksen hund, eller en hundehvalp?
 • Skal det være en stor, mellem eller lille hund?
 • Skal det være en aktiv eller rolig hund?
 • Skal det være en hund som er god med børn?
 • Skal det være en hund med nem pelspleje?
 • Osv. osv.

Eller vend den om:
 • Hvad meget tid har jeg til min hund?
 • Hvor aktiv vil jeg være med min hund?
 • Hvor længe skal min hund være alene hjemme?
 • osv. osv.

Ovenstående er blot eksempler. Der er massere af spørgsmål, som du kan stille dig selv, når valget står på at finde et nyt firbenede familiemedlem.

DERFOR! Når du falder for en hund eller hvalp på Gipote.dk, bør du derfor altid tjekke op på racens kendetegn, for at sikrer at du og hunden er et match. Trykker du på en race på denne side, så kan du eksempelvis læse nærmere om den enkelte races kendetegn, lige under annoncerne.

Vores mest populære hunderacer netop nu er: Fransk Bulldog – Bomuldshunden Coton de Tulear – Shih Tzu - Golden Retriever - Bichon Havanais - Pomeranian


God fornøjelse og held og lykke!

Gipote Teamet