Chihuahua

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Chihuahua.

Chihuahua er kendt for, at være verdens mindste hund. 

Men at være lille betyder jo ikke nødvendigvis, at man ikke kan eje en verdens største personligheder - vel? 

Er du på udkig efter at købe en Chihuahua, så scroll ned på siden og se alle dem, der er til salg lige nu. 

Læs mere om racen Chihuahua.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Chihuahua

  Freja har fået 2 smukke små hvalpe en sort tæve og choko brun han. Han koster 7500kr pga unikke farve. Begge forældre haves og har flotte stamtavler og godt selskabelige sind.,meget velafbalanceret. D...

  Alder 2 uger
  8653 Them
  Image
  Chichauchau, hund, 5 år

  Hei alle sammen vi har en lille chichauchau hanhund som vi tilbyder til parring, skriv PB så finder vi ud af noget. Vores hanhund har ikke prøvet at parre sig før, så det ville hjælpe hvis det er en t...

  Alder 5 år
  4295 Stenlille
  Image
  Chihuahua

  4 tæver og 1 han søger deres blivende hjem. De er født Lørdag d. 3.10.20. Det er muligt at følge dem tæt med billeder og video, samt er de slf tilset af dyrelægen og de har fået deres vaccine, ship...

  Alder 1 uge
  6430 Nordborg
  Image
  chihuahua, hvalpe, 8 uger , salgklar 2/11

  Dejlige små chihuahuahvalpe søger stabile, kærlige hjem. Der er et kuld på 5 korthårede med 2 drenge og 3 piger. Hvalpene er 8 uger, men meget små, og jeg vurderer derfor, at de skal have mindst en ug...

  Alder 8 uger
  4800 Nykøbing F
  Image
  Chihuahua, hvalpe, 6 uger , salgklar 21november

  Dejlige små og super kærlige chihuahua hvalpe søger nye og kærlige hjem. Der er 3 drenge og de er opvokset i stuen, så er vant til dagligdags larm, børn der nusser dem hele tiden samt større hunde. In...

  Alder 6 uger
  4871 Horbelev
  Image
  Chihuahua, hvalpe, 4 uger , salgklar 8/12

  3 skønne chihuahua tæver der er født d. 13/10, søger deres stabile, kærlig og blivende hjem. De er opvokset i stuen, med hverdagens Alm lyde. De er vant til børn, som nusser om dem hele tiden samt vor...

  Alder 4 uger
  4100 Ringsted
  Image
  Chihuhua, hund, 7 uger , salgklar 24/11-2020

  Kommer snart. <b>Oplysninger:</b> Racer: Chihuhua Alder: 7 uger Type: Hund Salgsklar pr.: 24/11-2020

  Alder 7 uger
  3370 Melby
  Image
  Chihuahua, flere hvalpe, 6 uger

  Maga søde chokolade farvet hvalpe. 2 langhåret tæver og korthåret han. Vi er opvokset i stuen. Bliver nusse og snakket med hele dagen. Vandt til børen - og alle daglige lyde. De er en stor del af fami...

  Alder 6 uger
  4800 Nykøbing F
  Image
  Chihuahua, hvalpe, 8 uger , salgklar Nu

  Hej jeg er en skøn lille dreng som kan li at lege og udforske nye ting, men elsker også at nusse og slappe af. Har været hos dyrlægen, fået en undersøgelse , vacc., chip og 3 gange ormekur. Jeg får ma...

  Alder 8 uger
  4400 Kalundborg
  Image
  Chihuahua søger nyt hjem

  Dejlig Chihuahua på 6 år søger nyt hjem grundet flytning. Chili er en skøn, glad, hengiven, nem lille hund, knytter sig tæt til sine nærmeste, vil gerne kæles hele dagen, gå ture (ikke lange) og helst...

  Alder
  4340 Tølløse

  Køb eller sælg en Chihuahua på Gipote.dk 

  Uanset om du gerne vil sælge eller købe en Chihuahua, så har vi på Gipote salgsannoncer til enhver smag. 

  Vi har lavet en undersøge om, hvad de fleste søger efter, når de er på jagt efter denne race: Chihuahua med stamtavle billigt til salg, Chihuahua dkk, mini Chihuahua, Teacup Chihuahua, Chihuahua hvalpe, Voksen Chihuahua, Chihuahua blandings hvalpe, Chihuahua blandet med Pomeranian, Papillon, Pekingeser og mops. 

  Er du en af dem der også søger efter en eller flere af ovenstående? Så er du havnet det rigtige sted. 

  Annoncerne på denne side rummer både hanner og tæver, langhåret Chihuahua og korthåret Chihuahua, voksne som hvalpe fra 2018, 2019, 2020 mv. i farverne sort, hvid, gul, grå, fawn, chokolade og rød.

  Sæt Chihuahua til salg på Gipote.dk:

  Sådan gør du. 

  Det er gratis at oprette en salgsannonce på Gipote, uanset hvor du bor, og uanset om du ejer en kennel, er privat opdrætter eller af andre årsager er nødsaget til at skille dig af med din firbenende ven. 

  Du kan bruge linket ovenfor, og blive sendt videre til vores oprettelsesflow. Fik jeg nævnt, at det kun tager et par minutter er udfylde selve annoncen. 

  Det er helt op til dig selv, men du skal vide at du har mulighed for at købe ekstra marketing af din annonce, som vi kalder det. 

  Med andre ord, så kan vi booste din salgsannonce så den når ud til flere potentielle købere, og du vil dermed kunne fokusere mere på, blot at finde den rette ejer.
   

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  På Gipote har vi hunde til salg rundt omkring i hele Danmark og sikkert også nogle fra udlandet, fx Tyskland, Sverige eller Norge. 

  Hundene stammer fra private opdrættere, kenneler eller privatpersoner, som af forskellige grunde er nødt til at skille sig af med en enkelt hund. 

  Pas på, eller du risikerer at komme ud på en meget lang køretur! 

  Det er nemlig nemt at blive forelsket i denne race, og i og med at vi ikke kan garantere at alle salgsannoncerne er af hunde, som bor i din baghave, så kan en specifik Chihuahua med dens charme, nemt lokke dig ud på en længere tur, for at hente den hjem. 

  En del brugere oplever at tage denne tur med fornøjelse. 

  Det kan fx være at du bor i Sønderjylland og forventer at du max vil køre til midtjylland, men på grund af forelskelse lokker en Chihuahua dig til at køre til Nordjylland, Fyn, Sakskøbing, Midtsjælland eller København, fordi du bare er nødt til at eje den. 

   

  Før du køber en Chihuahua 

  Racen er meget populær blandt mange berømtheder. Men denne lille charmetrold, er meget mere end en taskehund. 

  Den har nemlig - på trods af dens størrelse - en kæmpe personlighed. Som du bør sætte dig godt ind i, inden du køber dig en. 

  Vi anbefaler faktisk, at du altid læser op på de racer som du finder interessante. Det er vigtigt fordi, at du skal finde ud af om du kan give netop den race et godt liv. Alle race har nogle særlige behov og kendetegn. 

  Dvs en aktiv hund, passer til en aktiv ejer, nogle hunde trives bedst med at være sammen med deres ejer, og derfor bør en person der arbejder 10 timer om dagen ikke eje sådan en hund mv. 

  For at hjælpe dig, med at finde frem til, om du og Chihuahua hunden er et match, har vi skrevet om den i vores store hundeleksikon lige her.