Chihuahua

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Chihuahua.

Chihuahua er kendt for, at være verdens mindste hund. 

Men at være lille betyder jo ikke nødvendigvis, at man ikke kan eje en verdens største personligheder - vel? 

Er du på udkig efter at købe en Chihuahua, så scroll ned på siden og se alle dem, der er til salg lige nu. 

Læs mere om racen Chihuahua.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Chihuahua

  Sælger begrund af sygdom

  Alder
  6430 Guderup
  Image
  Chihuahua

  Cheese og Cheddar søger deres nye menneskelige slaver:) De er født onsdag d. 19 februar og er fra sunde og raske Patella fri forældre. Det er forældrenes 2 kuld sammen og der er heller ingen problemer...

  Alder 2 uger
  8700 Horsens
  Image
  Chihuahua

  Hej mig og min far søger en chihuahua hvalp Skriv gerne en besked til mig for noget mere info om os på 60669040 Helst Sjælland eller Fyn Max 6000

  Alder
  2670 Greve
  Image
  Chihuahua, hund, 5 år

  Lille charmerende chihuahua dreng med DKK stamtavle søger sit nye blivende hjem. <b>Oplysninger:</b> Racer: Chihuahua Alder: 5 år Type: Hund

  Alder 5 år
  5853 Ørbæk
  Image
  Chihuahua

  Vi sælger vores dejlige hund Møffe på 11 måneder, da vi ikke har nok tid til ham og ikke kan opfylde hans behov. Han er en skøn hund og det er med meget stor sorg at vi må skille os af med ham. Mø...

  Alder 11 mdr.
  9000 Aalborg
  Image
  Chihuahua, hund, 3 år

  . <b>Oplysninger:</b> Racer: Chihuahua Alder: 3 år Type: Hund

  Alder 3 år
  2700 Brønshøj
  Image
  Chihuahua, hund, 11 år , salgklar Nu

  Pga dyreallergi er vi desværre nødt til at skulle af med disse 2 banditter. Alberte er snart 11 år. Adjilla er 8 år. De holder meget af hinanden og skal derfor afsted sammen. De skal til et hjem u...

  Alder 11 år
  4700 Næstved
  Ikke oplyst
  Image
  Chihuahua hvalpe til salg

  Chihuahua hvalpe født 19/6-20, der er 4 hanner som er klar til at flytte hjemmefra den 14/8-20 Når hvalpene flytter hjemmefra er de vaccineret, chippet og tilset af dyrlæge, og fået ormekur. moren...

  Alder 2 uger
  9800 Hjørring

  Køb eller sælg en Chihuahua på Gipote.dk 

  Uanset om du gerne vil sælge eller købe en Chihuahua, så har vi på Gipote salgsannoncer til enhver smag. 

  Vi har lavet en undersøge om, hvad de fleste søger efter, når de er på jagt efter denne race: Chihuahua med stamtavle billigt til salg, Chihuahua dkk, mini Chihuahua, Teacup Chihuahua, Chihuahua hvalpe, Voksen Chihuahua, Chihuahua blandings hvalpe, Chihuahua blandet med Pomeranian, Papillon, Pekingeser og mops. 

  Er du en af dem der også søger efter en eller flere af ovenstående? Så er du havnet det rigtige sted. 

  Annoncerne på denne side rummer både hanner og tæver, langhåret Chihuahua og korthåret Chihuahua, voksne som hvalpe fra 2018, 2019, 2020 mv. i farverne sort, hvid, gul, grå, fawn, chokolade og rød.

  Sæt Chihuahua til salg på Gipote.dk:

  Sådan gør du. 

  Det er gratis at oprette en salgsannonce på Gipote, uanset hvor du bor, og uanset om du ejer en kennel, er privat opdrætter eller af andre årsager er nødsaget til at skille dig af med din firbenende ven. 

  Du kan bruge linket ovenfor, og blive sendt videre til vores oprettelsesflow. Fik jeg nævnt, at det kun tager et par minutter er udfylde selve annoncen. 

  Det er helt op til dig selv, men du skal vide at du har mulighed for at købe ekstra marketing af din annonce, som vi kalder det. 

  Med andre ord, så kan vi booste din salgsannonce så den når ud til flere potentielle købere, og du vil dermed kunne fokusere mere på, blot at finde den rette ejer.
   

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  På Gipote har vi hunde til salg rundt omkring i hele Danmark og sikkert også nogle fra udlandet, fx Tyskland, Sverige eller Norge. 

  Hundene stammer fra private opdrættere, kenneler eller privatpersoner, som af forskellige grunde er nødt til at skille sig af med en enkelt hund. 

  Pas på, eller du risikerer at komme ud på en meget lang køretur! 

  Det er nemlig nemt at blive forelsket i denne race, og i og med at vi ikke kan garantere at alle salgsannoncerne er af hunde, som bor i din baghave, så kan en specifik Chihuahua med dens charme, nemt lokke dig ud på en længere tur, for at hente den hjem. 

  En del brugere oplever at tage denne tur med fornøjelse. 

  Det kan fx være at du bor i Sønderjylland og forventer at du max vil køre til midtjylland, men på grund af forelskelse lokker en Chihuahua dig til at køre til Nordjylland, Fyn, Sakskøbing, Midtsjælland eller København, fordi du bare er nødt til at eje den. 

   

  Før du køber en Chihuahua 

  Racen er meget populær blandt mange berømtheder. Men denne lille charmetrold, er meget mere end en taskehund. 

  Den har nemlig - på trods af dens størrelse - en kæmpe personlighed. Som du bør sætte dig godt ind i, inden du køber dig en. 

  Vi anbefaler faktisk, at du altid læser op på de racer som du finder interessante. Det er vigtigt fordi, at du skal finde ud af om du kan give netop den race et godt liv. Alle race har nogle særlige behov og kendetegn. 

  Dvs en aktiv hund, passer til en aktiv ejer, nogle hunde trives bedst med at være sammen med deres ejer, og derfor bør en person der arbejder 10 timer om dagen ikke eje sådan en hund mv. 

  For at hjælpe dig, med at finde frem til, om du og Chihuahua hunden er et match, har vi skrevet om den i vores store hundeleksikon lige her.