Boston Terrier

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Boston Terrier.

Her kan du se hvalpe og voksne Boston Terrier, som er til salg lige nu. 

Finder du en, som du får lyst til at købe, så skynd dig at kontakte sælger da der er rift om dem. 

Bliver du ikke valgt som ejer til den du henvender dig til, så trøst dig med at der hele tiden kommer nye Boston Terrier til salg. 

Læs mere om Boston Terrier i Gipotes hundeleksikonarrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Boston Terrier

  6 dejlige Boston terrier hvalpe blev født den 29 marts, Thora fødte uden problemer. Det blev til 6 dejlige tæver som kan flytte hjemmefra den 7 juni. Hvalpene vil være. Vaccineret med 8 uger Chip...

  Alder 3 uger
  6300 Gråsten
  Image
  Boston Terrier

  Vi har 1 smuk dreng der søger familie. Han opvokser i huset med os, hvor han bliver Van til alle hverdagens lyde, samt børn. Vi er DKK godkendt kennel og har gennemgået opdrætter uddannelsen samt...

  Alder 4 uger
  6715 Esbjerg N
  Image
  Boston terrier , hvalpe, 10 uger , salgklar 7 juni .

  To dejlige tæver på 10 uger søger et nyt hjem. De sælges uden stamtavle. Mia og Smilla kan nu flytte, de står med deres ting som følge med dem parat. De er vaccineret med 8 uger. Chippet Registret i ...

  Alder
  6300 Gråsten
  Image
  Boston terrier , hund, 2 år

  Vores skønne bullerbasse Bobbi søger sit nye forever home. Han er købt som Boston Terrier men vi har en ide om at han er en Frenchton. Det vil sige en blanding af Boston Terrier og Fransk Bulldog. Han...

  Alder
  2300 København S

  Køb eller sælg en Boston Terrier på Gipote.dk 

  På Gipote har vi både voksne hunde og hvalpe fra 2018, 2019, 2020 mv - som er ægte med og uden stamtavle og Boston Terrier blandinger til salg. 

  Du vil helt sikkert hurtigt finde en salgsannonce med en Boston Terrier der falder i din smag - for de er jo simpelthen så søde og kække at se på.

  Skal du derimod af med din Boston Terrier, og ønsker du at sætte den til salg her via Gipote, så hop ned i næste afsnit og tryk på linket, som fører dig direkte til vores oprettelsesflow.

  Sæt Boston Terrier til salg på Gipote.dk: 

  Sådan gør du. 

  Hvis du gerne vil sætte din Boston Terrier til salg, enten som hvalp fra 2019 / 2020 eller som voksen hund, så kan du gøre det via linket her -> sæt din Boston Terrier til salg

  Klikker du på linket, så sender vi dig direkte ind i vores oprettelsesflow, hvor du nemt og på rekordtid vil kunne få sat din vuf til salg. Når du er færdig, kan du se din salgsannonce i oversigten på denne side. 

  Du kan enten vælge en gratis salgsannonce eller du kan betale et mindre beløb for at få nogle ekstra fordele. 

  Prisen og alt det andet vil du blive præsenteret for i oprettelsesflowet, så det er bare at hoppe ind og komme i gang :-) 

  Derefter er der kun at ønske dig held og lykke med at finde de helt perfekte nye ejere til din skønne firbenede ven. Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du har nogen spørgsmål.  
   

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  Uanset hvor du bor I Danmark, vil der før eller siden komme en Boston Terrier til salg i dit område, hvis der ikke allerede er det på nuværende tidspunkt. Vi får løbende nye henvendelser fra hundeejere som sætter deres Boston Terrier til salg. 

  Det kan fx være på Fyn, i Jylland, Sjælland og nogle af de andre småøer, som vi har i Danmark. Nogle gange får vi endda også salgsannoncer ind fra udlandet, som fx Norge, Sverige og Tyskland, hvor en Boston Terrier sælges. 

  Kan du ikke vente på, at den helt rigtige vuf bliver sat til salg nær dig, så kan du også vælge at transportere dig med bil, tog eller bus hen for at hente din nye hund. 

  Vi anbefaler at du køre i bil, så turen for den nye hund bliver så rolig som muligt på vej tilbage til dens nye hjem.
   

  Før du køber en Boston Terrier 

  Selvom en Boston Terrier ligner en lille kamphund, så er racen mega intelligent, og egner sig perfekt til familier, ældre og børn. 

  Den er ikke glad for at være alene hjemme for længe af gangen og trives bedst i en familie som er aktiv, da den har krudt i rumpetten. 

  Som du kan læse i den korte beskrivelse her, er det ikke alle hjem som egner sig til at have en Boston Terrier. 

  Eksempelvis er det ikke personer som arbejder meget eller som helst bare vil ligge og slappe af på sofaen, der bør eje denne race. 

  For at den kan få et fantastisk liv, så skal den ud og motionere og hygge med sin ejer, i så mange timer som muligt - da den knus elsker det! 

  Vi har skrevet om racen i vores store hundeleksikon, hvor du kan blive klogere på denne kække hund. 

  Er du fortsat interesseret i denne race og ønsker du at købe en, så gør du klogt i at læse op på den, da du vil få meget mere indsigt i, om i kan give hinanden et godt liv.