Border Collie

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Border Collie.

Her kan du se listen over de Border Collie hvalpe og voksne hunde, som lige nu søger et nyt hjem. 

Hvem ved, måske er du den rette til at købe en af dem? 

Der er i hvert fald en del salgsannoncer, så mon ikke den eneste ene helt sikkert gemmer sig mellem dem.

Læs mere om racen Border Collie.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  2 Borde Collie hanner til salg.

  To Sort/hvide Borde Collie hanner til salg. Begge forældre er Dkk avls godkendt. Stueopdræt med stor fokus på socialisering og god mulighed for at kommer ud og blive luftet i en meget stor have. Har v...

  Alder 7 uger
  7700 Thisted
  Image
  Super sød hvalp søger nue familie

  Race : Boder collie Køn : han Begge forældre er Boder Collie ( hans far har stamtavle men ikke hans mor ) og derfor har Baloo ikke stamtavle. Han elsker at lege med andre hunde og uden ( det vi...

  Alder 4 mdr.
  8370 Hadsten
  Image
  Bordercollie, hvalpe, 8 uger

  Bordercollie Hvalpe ægte uden stamtavle efter nogle helt fantastiske forældre. Vil egne sig til agility eller den aktive familie men samtidig vil de også egne sig til at være nogle helt fantastiske fa...

  Alder 8 uger
  6200 Aabenraa
  Image
  Border Beagle, hvalpe, 3 uger , salgklar 28 maj

  6 stk mega lækre Border-Beagler søger nyt hjem fra d. 28 maj. Der er 3 hanner og 3 tæver. Mor er ren Beagle og far er ren Border Collie. Hvalpene vokser op i vores stue, og vil derfor være vant til a...

  Alder 3 uger
  4400 Kalundborg
  Image
  Border Collie, hund, 3 år

  Cindi bliver 3 i september. Hun er ud fra to aktive hyrde forældre. Hun er en kærlig og imøde kommende hund, hun elsker børn ja bedere sagt mennesker. Hvis hun for en god cykeltur eller en lang gå tu...

  Alder 3 år
  7760 Hurup Thy
  Image
  Border Collie, hund, 9 mdr. , salgklar Omg.

  Flint er født 20/8-2021. dvs. nu 9 måneder. Han er efter to sunde og raske forældre der begge arbejder i besætninger med får. Flint er en ivrig men også kærlig hund. Sund og rask. Grundlæggende glad ...

  Alder 9 mdr.
  7182 Bredsten

  Køb eller sælg en Border Collie på Gipote.dk 

  Gipote er Danmarks største hundeportal, hvor du blandt andet kan købe men også sætte Border Collie hvalpe eller voksne hunde til salg. 

  Er du på udkig efter at sælge, så spring videre til næste afsnit. 

  Er du derimod på udkig efter at købe en hund af denne skønne race, så læs videre her. Det gælder også for dig, som blot er interesseret i at lære racen bedre at kende. 

  Vi har mange salgsannoncer og nye kommer til hver eneste dag. Så uanset om du er på udkig efter en ren Border Collie med stamtavle eller uden stamtavle, en en blandingshund som sælges - fx Border Collie med Golden Retriever eller Labrador, så er der højst sandsynligt en dejlig hund til salg, som matcher dine ønsker. 

  Mange sælgere via Gipote sælger hundehvalpe, men desværre er der også familier, som af mange forskellige grunde kan være nødsaget til at sætte deres voksen Border Collie til salg. 

  Du vil altså derfor både se annoncer med Border Collie hvalpe, som er til salg fra før og efter 2018 - 2019 - 2020 mv. 

  Vi har selvfølgelig også både salgsannoncer med hanner og tæver, i størrelserne stor, mellem eller mini, i farven blue merle, brun, blandingshvalpe, korthåret, langhåret. 

  Med andre ord, det er helt sikkert muligt for dig, at finde én som kan berige dit liv med kærlighed, og til en fornuftig pris. 

   

  Sæt Border Collie til salg på Gipote.dk: 

  Sådan gør du. 

  Det er ganske gratis at lave en salgsannonce, hvis du står overfor den situation at skulle af med en eller flere af dine hunde - det er uanset om du er privat opdrætter eller driver en hundekennel. 

  Om du ønsker at lave én enkel eller flere annoncer, er helt op til dig. Det kan eksempelvis være at du har fået hvalpe, og nu skal til at finde nye ejere. 

  I sådan et tilfælde kan du selv vælge om du ønsker at lave en samlet annonce eller dele hver hvalp op i hver sin salgsannonce. 

  Fordelen ved at have dem samlet er, at du kun skal fokusere på en enkelt annonce og det vil dermed gøre processen mere overskuelig. 

  Klik her for at gå direkte til oprettelsen af din salgsannonce, og find hurtigt et nyt hjem til din lille vuf. 

  Vi guider dig i oprettelsesflowet, så der ingen misforståelser er omkring hvilke informationer du bør give. 

  Til sidst vil du blive spurgt om du ønsker at tilkøbe ekstra markedsføring. 

  Det er ikke noget du absolut skal gøre, men en del er glade for, at processen går lidt hurtigere og at de i stedet kan koncentrere sig 100% om, at vælge deres hunds nye hjem med omhu.

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  I og med at vi har salgsannoncer fra hele Danmark, samt af og til et par stykker fra udlandet, så sker det ofte, at de som søger en hund, bliver forelsket i én, der bor mange kilometer væk. 

  Selvom vi så gerne ville, så kan vi ikke forsikre dig om, at du kun bliver interesseret i hunde, der bor i dit område. 

  Fakta er, at mange kommer ud på en kortere eller længere køretur, for at bringe det nye vidunder hjem. 

  Nogle vil mene at det er en alt for langt at køre fra fx Nordjylland til København, Midtsjælland, Fyn, Sverige eller Norge. Andre ser det ikke som noget problem overhovedet.

  Det er noget som du skal gøre op med dig selv, men det ville da være ærgerligt hvis du en dag ærgrede dig gul og blå over, at du ikke havde kørt +50 kilometer, for at hente lige præcist den hund som du havde fået øjnene op for. 

  Tænk nu hvis den blev solgt :-o
   

  Før du køber en Border Collie 

  Ja den er cute! Men den har altså også brug for vild meget motion. Der er fart på, så du skal være sikker på, at du kan tilbyde din nye Border Collie den rette mængde aktivitet og stimulering - dagligt. 

  Racen har ligesom alle andre hunde nogle helt specifikke kendetegn, og fungerer bedst inden for bestemte livsstile. 

  Er du en aktiv person, så vil I højst sandsynligt passe rigtig godt sammen. 

  På Gipote anbefaler vi, at du altid læser nærmere om den hunderace, som du er interesseret i. 

  Dette for at sikre, at i hver især vil passe ind i hinanden liv. Meningen er jo, at i helst skal blive sammen, så længe livet tillader det. 

  Af den årsag har vi lavet et stort hundeleksikon, hvor du kan gå ind og læse nærmere om denne kække race. 

  Du skal blot trykke på linket her, og så vil du blive ført videre, hvor du kan blive meget klogere på, om du og Border Collien er et match.