Schnauzer

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Schnauzer.


hunden Schnauzer

Den attraktive Schnauzer også kaldet mellem Schnauzer, er den ældste af de tre Schnauzer racer. (Dværg og Riesen Schnauzer)
Schnauzer har igennem tiden arbejdet som vagthund, staldhund og rottefænger. Den fik tilnavnet Ratler eller rottedræber pga. dens store evne til fange rotter.

Schnauzeren er en legesyg hund og er god til en familie med børn. Den er intelligent og behøver en del motion. Den elsker at lærer og bør trænes regelmæssigt for at give den, de udfordringer den behøver.

Den er godmodig, men stædig og kræver derfor en kærlig, men fast opdragelse. Den er ikke altid glad for fremmede, men er aldrig aggressiv.


Størrelse
:
Begge køn: 45- 50 cm (14 - 20 kg)


Pels
:
Ruhåret, hård og tæt med en blød og tæt underuld. let pelspleje.


Farve
:
Laksort med sort underuld. Peber/salt
Eller
Søg på en anden hunderace

arrow


Image
Mellemschnauzer hvalpe til salg

Vores skønne Kaysa, Rabjergs Tequila Sunrise, har fået syv hvalpe. De fleste er allerede solgt, men der er både pige og dreng tilbage. De er 6 uger nu og de er nogle skønne, velstimulerede sunde og ra...

Alder 6 uger
3060 Espergærde
Image
Schnauzer, hvalpe, 5 uger , salgklar 1. August

Schnauzer, hvalpe med stamtavle.

Alder 5 uger
3370 Melby
Image
Schnauzer hvalpe, peber/salt

salgsklar 28. juli. De skønneste schnauzer hvalpe leder efter deres nye familier. Hvalpene er børnevante og utroligt glad for menneskelig kontakt. De bor i vores stue, og de har en stor have so...

Alder
3370 Melby