Mops

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Mops.

I tidernes morgen var det Kineserne, som var mest fascineret af racens rynker, da det for dem lignede at rynkerne dannede bogstaver på kinesisk. 

I dag har Mops millioner af fans verdenen over. 

Falder du for en Mops hund eller hundehvalp, som er til salg, så bør du kontakte sælger hurtigt, da der er rift om dem.

Læs mere om racen Mopsen.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Mops

  SOLGT Så er der kun 2 skønne drenge tilbage. De sælges fra seriøst stueopdræt - kennel Danita - med godkendt kennelcertifikat og selvf. den lovpligtige opdrætteruddannelse. De er vokset op i stuen og...

  Alder 8 uger
  9574 Bælum
  Image
  Mopsehvalpe til salg

  En dejlig tævehvalp der er avlet, født og bor inde i vores hus, så de er socialiseret, i omgang med både børn og voksne og kommer i haven flere gange om dagen. De er stambogført i DKK, har fået ormek...

  Alder 9 uger
  3230 Græsted
  Image
  Mops

  Luna søger nyt hjem Luna er en glad og aktiv hund. Hun er en halv dansk svensk gårdhund og halv mops. Hendes sind er fra en dansk svensk gårdhund, hvilket gør at hun har brug for et sted med have d...

  Alder 6 mdr.
  8464 Galten
  Image
  Mops

  Så er der kun 3 skønne drenge tilbage. De sælges fra seriøst stueopdræt - kennel Danita - med godkendt kennelcertifikat og selvf. den lovpligtige opdrætteruddannelse. De er vokset op i stuen og er sål...

  Alder 4 uger
  9574 Bælum
  Image
  Mops

  3 mops blanding hvalpe ( 2 hanner og 1 tæve) klar til deres nye hjem. De er vaccineret og har fået chip. Til hvalpene vil der være deres egen kurv. Der vil være kontrakt på dem, således at vi skal k...

  Alder
  4840 Nr Alslev
  Image
  Mops, flere hvalpe, 1 uge , m. stamtavle

  Min sorte mops tæve er scannet drægtig og hvalpene forventes omkring den 10. marts. Begge forældre er sunde og raske, samt sundhedstestede iht. DKK's avlsanbefalinger. Hvalpene sælges med DKK stamtavl...

  Alder
  4300 Holbæk
  Image
  Blanding, hund, 6 år

  Jeg søger nyt og blivende hjem til min højt elskede sika. Sika elsker gå ture og at putte. Hun er en dejlig og glad pige der elsker alle mennesker hun kommer i nærheden af. Jeg søger et hjem til sik...

  Alder
  4862 Guldborg
  Image
  Mops, hvalpe, 7 mdr.

  - Hvalpe - . Vores smukke mopsepige, har født de sødeste hvalpe d. 29/2, de er derfor klar til at flytte hjemmefra 25/4 . Du kan derfor være med helt fra start. DER ER EN HAN TILBAGE . Vi er en famili...

  Alder
  9490 Pandrup

  Køb eller sælg en Mops på Gipote.dk 

  Det er ikke kun muligt at købe racen Mops på Gipote. Du har selvfølgelig også mulighed for at sætte en eller flere Mops til salg, og det er uanset om ønsker at sælge privat eller om du driver en kennel som erhverv. 

  Det bedste af det hele er, at det er gratis, men mere om det i næste afsnit. 

  Vi har lavet en undersøge om, hvad de fleste søger efter, når de er på jagt efter denne race: Dværg eller mini Mops, voksen Mops, Mops blanding - fx Mops Fransk Bulldog eller pekingeser blanding, Billige Mops hvalpe, Mops med stamtavle til salg, Mops salg billigt. 

  På Gipote har vi heldigvis noget til enhver smag, så uanset om du ligesom mange andre søger dele af ovenstående eller noget andet, så vil du højst sandsynligt finde den helt rette hund mellem vores salgsannoncer. 

  Det er uanset om du er ude efter at finde en han, en tæve, voksne, ældre eller hvalpe fra 2018, 2019, 2020 mv. i farverne  sort, hvid, gul eller en helt fjerne farve. 

  Vi skal nok hjælpe dig med at finde den rigtige.

  Sæt Mops til salg på Gipote.dk: 

  Sådan gør du. 

  Du kan oprette en gratis salgsannonce ved at klikke på linket lige her. Når du trykker, bliver du sendt direkte over til vores oprettelsesflow. 

  Det tager et par minutter at udfylde, og derefter vil din Mops være sat til salg. Nemmere bliver det ikke :-)

  Har du travlt med at finde det perfekte hjem til den Mops, som du har til salg - så anbefaler vi dig, at købe ekstra markedsføring til din annonce. 

  Det vil du kunne læse meget mere om i oprettelsesflowet, i forhold til hvad det indeholder og hvad prisen er. 

  Er du derimod blot interesseret i at have en gratis annonce på Gipote, så står det dig 100% frit for.

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  Både fra kenneler og private sælges der hunde via Gipote, som kommer fra mange steder i Danmark: fx Nordjylland, Sønderjylland, Fyn, Sjælland, København og nogle endda fra udlandet såsom fx Sverige og Norge. 

  Når man sælger sin hund på en hundeplatform som Gipote, får man lige pludselig promoveret  sin annonce overfor et meget større geografisk område, mod potentielle købere. 

  Omvendt, vil du som leder efter dit nye familiemedlem, også nemt kunne falde for en vuf som ikke lige bor i nærheden af dig. 

  Ofte vil det derfor være sådan, at man er nødsaget til at tage en kortere eller længere køretur. 

  Det kan fx være at hunden, som du tænker er den eneste ene bor i den anden ende af landet. 

  Her er så op til dig, om du ønsker at tage rejsen for at hente din lille Mops, eller om du vil lede videre.
   

  Før du køber en Mops 

  En Mops anbefales til ejere, som har tid til at investere deres kærlighed og engagement til Mopsens behov. Kender du ikke til Mops behov? 

  Så bør du helt bestemt læse op på dem i vores store hundeleksikon lige her. 

  Gør du ikke det, så risikerer du i værste tilfælde at købe en hund, som ender med at blive ulykkelig, eller at du efter nogle måneder får lyst til at skaffe dig af med den igen, fordi I ikke var et match.