Japanese

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Japanese.


Japanese

Japanese eller japan chin er en meget gammel race og deler oprindelse med mopsen og pekingeseren. Den minder lidt om pekingeseren, men er lettere og har længere ben.
Om dens oprindelse findes der mange teorier, en af den er at de zenbuddistiske munke og lærer fra Kina, bragte hundene med sig til Janpan i omkring år 520.

I Japan blev Japanese adelens og de japanske kejeres eje og hundene blev tilbed under lov. De levede et feteret liv og der var meget strenge straffe for at skade eller dræbe en Japanese.
De mindste hunde var de mest beundret og man siger, at nogle af hundene kun levede på ris og sake, for at hæmme deres vækst. Japanese blev givet væk som værdifulde gaver og nogle blev holdt i hængende bure som kanariefugle.

Idag er racen mere sjælden, men den har en trofast fanskare over hele verden.

Japanese er en kærlig, munter og charmerende hund, der elsker sin familie. Den er rolig, hårdfør og trives med hensynsfulde børn. Den kræver dagligt motion.

Størrelse:
Hanner: ca. 25 cm
Tæver: lidt mindre

Pels:
Lige, lang og silkeagtig. Pelsen kræver en del pleje.

Farve:
Hvid med sorte eller røde aftegninger.Eller
Søg på en anden hunderace

arrow


Image
Japanese

vi har 2 skønne japanese chin hvalpe tilbage som er klar til nye hjem. De er stueopdræt, har haft besøg af dyrlægen og er chippet og vacineret, har fået ormekur. De har nu også fået deres 12 ugers va...

Alder 12 uger
4160 herlufmagle
Image
4 hvalpe - Japanese

Alder
7323 Give 
Ikke oplyst
Image
2 hvalpe - Japanese

Alder
7900 Nykøbing M 
Ikke oplyst
Image
Japanese Chin, hvalpe, 7 uger , salgklar 01.07.2018

Skønne Japanese Chin hvalpe (han) sælges, efter højt præminerede forældre. Sælges til kender af racen. Hvalpene er stueopdræt og meget socialiseret. Hvalpene er vaccineret dyrlæge tjekket og hvalpe tj...

Alder 7 uger
7323 Give
Image
Japanske cavaliver, hvalpe, 3 uger , salgklar 16 juli

6 super skønne japanske Chevalier. til salg: 2 hanner og 4 hunner, farve: hvid/ beige. Far til hvalpe : japansk spids Mor : cavalive King Charles spaniel.= JAPANSK CAVILER, som er på vej til ny anerke...

Alder 3 uger
8400 Ebeltoft