Jack Russell Terrier

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Jack Russell Terrier.

Overvejer du at købe en Jack Russell Terrier eller en Jack Russell Terrier blanding, så er her en oversigt over alle dem, som er til salg på Gipote lige nu. 

Du vil både kunne se salgsannoncer med Jack Russell Terrier hvalpe og hunde til salg fra private men også fra kenneler. 

Læs mere om racen Jack Russell Terrier.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Jack Russell Terrier

  Bailey en glad dreng. Elsker køre bil. Kan ikke med katte. Ønsker kun et hjem på landet. Med overskud til en Jack Russel . Kun seriøse henvendelser .

  Alder
  4920 Søllested
  Image
  Jack Russell Terrier

  Opvokset inde med andre hunde og børn. Glathåret og kortbenet. Far i DKK. Mor ægte uden stamtavle. Bliver passet med alt. Ved reservation 2.000,- som fratrækkes salgspris.

  Alder 5 uger
  6400 Sønderborg
  Image
  Jack Russell Terrier

  Vi har 2 flotte jack russel terrier hvalpe til salg. De er glathåret og kortbennet. De bliver leveret med mindst 2 gange ormekur, alle vaccinationer, cip, sundhedsbøg, helbredstjek, og en hvalpe s...

  Alder 6 uger
  6920 Videbæk
  Image
  Jack Russell Terrier

  Jack Russell - Stueopdræt DKK Stamtavle Han er født d. 5 Juli og salgsklar 29 August . Hane White / Tan glathåret og lavbenet.. Når i/du køber mig så * har stamtavle i Dansk Kennel klub * j...

  Alder
  6230 Rødekro
  Image
  Jack Russell Terrier

  Jack Russell Terrier med DKK stamtavle 8 uger d. 30.08.2021.

  Alder 8 uger
  6230 Rødekro
  Image
  Jack russel , hvalpe, 4 uger

  Dejlig Jack russel hvalpe - 3 piger & 3 drenge Far er med flot stamtavle og i kan finde ham her på dba under avlshunde: Lucky:) Mor Luna er unde stamtavle. Hvalpe går sammen med mine andre 3 hunde ...

  Alder 4 uger
  3670 Veksø Sjælland
  Image
  Jack Russell Terrier

  Russell - Stueopdræt DKK Stamtavle Han er født d. 5 Juli og salgsklar 30. August . White / Tan glathåret og lavbenet.. Når du køber mig så * har stamtavle i Dansk Kennel klub * jeg er vacci...

  Alder
  6230 Rødekro
  Image
  Jack Russell Terrier, hvalpe, 10 uger , salgklar 23. september

  1 han og 1 tæve. De er født d. 29. Juli. 10. uger d. 7. Oktober. Tæver 8000kr og hannen 7500kr. Den mørkets er tæven. Faderen har DKK stambog. Moderen er uden stambog men ren Jack Russell Terrier. Tæv...

  Alder 10 uger
  7323 Give
  Image
  Jack Russell Terrier

  1 han og 1 tæve. De er født d. 29. Juli. 10. uger d. 7. Oktober. Tæver 8000kr og hannen 7500kr. Den mørkets er tæven. Faderen har DKK stambog. Moderen er uden stambog men ren Jack Russell Terrier. Tæv...

  Alder 9 uger
  7323 Give
  Image
  Jack Russell Terrier

  Smukke, nysgerrige, ruhårede hvalpe efter vores skønne tæve Carla. Hvalpene vokser op i vores stue/køkken, hvor hele familien sørger for at de bliver socialiserede og lærer hverdagens lyde at kende. ...

  Alder 6 uger
  7200 Grindsted
  Image
  Jack Russell Hvalpe

  5 friske og frække Jack Russell hvalpe søger snart nye familier at flytte ind hos. Vi er 3 drenge og 2 piger hvoraf drengene er dem med flest aftegn. Vi er fra stueopdræt og er vant til andre hund...

  Alder 6 uger
  4250 Fuglebjerg
  Image
  Jack Russell Terrie , hvalpe, 6 uger , salgklar 08.11.21

  5 mega nuttede og frække Jack Russell hvalpe søger snart nye eventyr. De er klar til at flytte hjemmefra den 8.11-21 og vil være chippet, fået 3 x ormekur og vaccineret. De er fra stueopdræt og va...

  Alder 6 uger
  4250 Fuglebjerg
  Image
  Jack Russell, hvalpe, 7 uger , salgklar 3/11

  4 dejlige han-hvalpe, er klar til at flytte hjemmefra om en uge ?? Hvalpene er glade og legesyge, og vant til børn og til at være i hænder. Hvalpene er af den lavbenede race,- aftegn er hvid og so...

  Alder 7 uger
  9370 Hals

  Køb eller sælg en Jack Russell Terrier på Gipote.dk 

  Vi håber på, at du via os finder frem til din drømmehund. 

  Det er uanset om du søger en Parson Jack Russell Terrier, der er ruhåret, korthåret, glathåret, broke eller langhåret - som voksen eller valper til salg.

  Sæt Jack Russell Terrier til salg på Gipote.dk: 

  Sådan gør du. 

  Klik her, og kom straks i gang med at sætte din Jack Russell Terrier til salg. Oprettelsen tager kun få min. og er ganske gratis. Du bliver guidet gennem hele forløbet, så der ikke forekommer nogen misforståelser. 

  Du er selvfølgelig interesseret i at finde den helt rigtige ejer, og derfor giver vi dig mulighed for at tilkøbe ekstra markedsføring. 

  På den måde, vil din annonce nå længere ud til flere potentielle købere - som du kan sortere i. 

  Sådan kommer du heller ikke til at risikere at ærgre dig - gul og blå over - at ingen, af de henvendelser du har fået, måske er de rigtige til at overtage din vuf. 

  Er du i tvivl om hvad din hund skal koste, så kan du med fordel lure på de nuværende annoncer med racen til salg, for at finde en som minder om din egen - på den måde vil du kunne nærme dig en fair pris.
   

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  Der bliver født hunde i hele Danmark, og da vi er en online hunde salgsportal, dækker vi et stort geografisk område: I Jylland kan du fx finde opdrættere med hunde til salg i Århus, Aalborg og Esbjerg. På Fyn har vi søde hundehvalpe til salg og gratis hundehvalpe både i Odense, Svendborg og Nyborg. 

  Vi har også flere opdrættere med hunde til salg på Sjælland og hundehvalpe til salg i København, Roskilde, Fredensborg, Næstved og Slagelse. 

  Bor du på Bornholm kan du også finde hunde til salg nær Rønne, og der bliver også sat hunde til salg på andre små øer i Danmark.  

  I ny og næ bliver der også oprettet hunderacer på Gipote fra udlandet, såsom Sverige, Norge og endda Tyskland. 

  Det er op til dig, om du vil tage en længere køretur, hvis du falder for en der ikke lige bor i dit nabolag. Vi hepper på, at du tager rejsen, hvis det altså er den helt rigtige hund for dig!

  Før du køber en Jack Russell Terrier

  Jack Russell Terrier, bliver også kaldt Parson Russell Terrier, og er en favorit blandt mange. Fx hesteejere, hunde sportsentusiaster, film- og tv-hold, og folk, der simpelthen bare elsker dens frygtløse personlighed, ubegrænsede energi, underholdende adfærd og lille størrelse.

  Inden du vælger at købe en, bør du læse godt op på racen for at sikre, at i to kan give hinanden et godt liv. 

  Alle hunderacer har nogle specielle behov. Nogle er ekstremt aktive, andre har brug for ekstra fokus på opdragelse, nogle kan ikke lide at være alene for længe osv. osv.  Af den årsag vil nogle passe ind i den livsstil som du lever, mens andre ikke vil trives i det. 

  Du skal derfor sikre dig at netop denne race vil få et godt hundeliv i dit hjem. 

  Bare rolig, du kan nemt blive meget klogere på denne skønhed i vores store hundeleksikon lige her og hurtigt finde frem til om i er et match.