Islandsk fårehund

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Islandsk fårehund.


hunden Den islandske fårehund.


Det er en direkte efterkommer af de hunde, der blev bragt med til Island af de norske vikinger i forbindelse med koloniseringen af landet i år 874.
Da det siden år 1901 har været forbudt at bringe levende dyr til øen, er den islandske fårehund meget tæt på vikingetidens hundetype.

Det er en meget hårdfør og arbejdsivrig hund og har spillet et stor rolle for det islandske samfund. Den arbjede hård med at hente fårene og hestene hjem fra de svært tilgængelige sommergræsgange. Den islandske fårehund er meget populær i Danmark.

Den islandske fårehund er en glad og venlig hund, der knytter sig tæt til sin familie. Den er samarbejdsvillig og lærenem. Den kræver en god aktivering og den skal opdrages konsekvent.

Størrelse:
Hanner: 46 cm
Tæver: 42 cm

Pels:
Der to typer: den korthåret og langhåret. Dækpels for begge typer er grov med blød og tæt underuld. Pelsen skal børstes en gang om ugen.

Farve:
Cremefarvet til rødbrun og andre varianter.Eller
Søg på en anden hunderace

arrow


437.37 DKK

Hundefoder - Hill's Mature Adult 5+ Active Longevity Large Breed

Hundefoder

699.00 DKK

Badetid - Hundebassin 120 × 30 cm

Badetid

79.00 DKK

Tæppe - Hundetæppe Janno sort

Sovetid


Image
Smuk islandsk fårehund

Dejlig hvalp efter 2 harmoniske forældre. 1 hanhunde tilbage af et kuld på 7. Gode familiehunde. Vokser op i huset sammen med os og storesøster på 1 år 8 mdr. Kærlig opvækst hvor hvalpene møder udfor...

Alder 10 uger
8680 Ry
Image
Islandsk fårehund

To dejlige Islandske Fårehunde, en tæve og en hanhund. DKK stambog. vacc. 2 gang + rabies vacc. med rejsepas. Fra lille stueopdræt med gode sunde stamlinier. Renlige, sover igennem, kommer ved indkal...

Alder 12 uger
4100 Ringsted
35.00 DKK

Hundelegetøj - Legebold

Aktivitetslegetøj

109.00 DKK

Puder/måtter - Hundemåtte

Pude/måtte

49.95 DKK

Hundelegetøj - Snackbold 7 cm

Aktivitetslegetøj