Islandsk fårehund

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Islandsk fårehund.


hunden Den islandske fårehund.


Det er en direkte efterkommer af de hunde, der blev bragt med til Island af de norske vikinger i forbindelse med koloniseringen af landet i år 874.
Da det siden år 1901 har været forbudt at bringe levende dyr til øen, er den islandske fårehund meget tæt på vikingetidens hundetype.

Det er en meget hårdfør og arbejdsivrig hund og har spillet et stor rolle for det islandske samfund. Den arbjede hård med at hente fårene og hestene hjem fra de svært tilgængelige sommergræsgange. Den islandske fårehund er meget populær i Danmark.

Den islandske fårehund er en glad og venlig hund, der knytter sig tæt til sin familie. Den er samarbejdsvillig og lærenem. Den kræver en god aktivering og den skal opdrages konsekvent.

Størrelse:
Hanner: 46 cm
Tæver: 42 cm

Pels:
Der to typer: den korthåret og langhåret. Dækpels for begge typer er grov med blød og tæt underuld. Pelsen skal børstes en gang om ugen.

Farve:
Cremefarvet til rødbrun og andre varianter.Eller
Søg på en anden hunderace

arrow


Image
Islandsk fårehund

Søger permanent hjem eller plejefamilie. Ring for mere info :)

Alder 6 år
7500 Holstebro
Image
4 hvalpe - Islandsk fårehund

Alder
4340 Tølløse 
Ikke oplyst
Image
3 hvalpe - Islandsk fårehund

Alder
4760 Vordingborg 
Ikke oplyst
Image
Islandsk Fårehunde blandings hvalpe

7/8 Islandsk Fårehund og 1/8 Australien Shepard. Født d. 3 juni. Klar til at flytte hjemmefra d. 27 juli. 5 tæver og 2 hanner. Faderen ægte Islandsk Fårehund. Moder 3/4 Islandsk Fårehund og 1/4 Austra...

Alder
8723 Løsning
Image
4 hvalpe - Islandsk fårehund

Alder
4340 Tølløse 
Ikke oplyst
Image
Islandsk fårehund blandinger , hvalpe, 1 uge , salgklar 6/8

10 stk. Født d. 9/6 5 tæver og 5 hanner Far: ren Islandsk fårehund, langhåret (billed 2) Mor: 1/2 Islandsk fårehund, 1/4 labrador og 1/4 schæfer, glathåret. (billed 3) Begge forældre er intelligente, ...

Alder 1 uge
8382 Hinnerup