Oprettet 10. november 2023

Voksen korthåret hund, omkring labrador størrelse

3200 Helsinge

Annoncebeskrivelse

Race: Racer der centrerer sig omkring børnevenlige labrador retrievers, blandinger og lignende. Det er ikke racen der er vigtig, men sindet.

Vi er et ægtepar der har fået tid til overs. Begge hjemmearbejdende konsulenter. Manden har haft 14 rescue hunde igennem sit liv, kvinden fik lov til at blive en del af familien med de sidste to hunde for 7 år siden.... efter de havde godkendt hende! De er desværre væk nu, og det er tid til en ny sen teenager, til midaldrende voksenhund.
Vi elsker at færdes udendørs og har brug for en hund der ikke ser alle hunde omkring som trusler eller snacks.
Vi har to rolige børnebørn på 8 og 5 der overnatter hver fredag til lørdag og som er hundevante men heller ikke mener de er snacks. Vi bor i skønne natursmukke omgivelser i Nordsjælland, med stor indhegnet have. Vi er udendørs mennesker der tager tingene i det tempo der virker for gruppen (til en vis grænse, vi er ikke sprint- eller marathon løbere!).
Vi søger en hund med rimelig nem pelspleje (korthåret), der har det godt med at være lidt alene hjemme i nogle timer når vi er til møde med kunder. En hund der kan lide at gå tur med os og løbe i hundeskove, er renlig, lydhør, som er velkommen til at gø når vi er ved at blive stjålet, men ikke af ethvert egern i træerne omkring..... men den er velkommen til at jage kattene af grunden!
Vi håber meget at høre fra dig/jer hvis I mener at I har en hund som I har elsket, men hvor jeres liv måske kniber lidt med at rumme jeres bedste ven fremover.


Er du interesseret?
Se tlf nr. og e-mail for kun 19 kr i 5 dage
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt køber