Oprettet 28. juni 2023

Søger Golden Retriever / Hvalp eller unghund

8831 Løgstrup

Annoncebeskrivelse

Race: Golden Retriever

Vi er Claus og Annie - midt i livet, og har haft hund siden vi var i starten af tyverne :-) Vi har altid haft Golden Retrievere og Ruhåret gravhunde - sidstnævnt Rufus som Claus bruger til jagt. De lever et sundt, og et aktiveret hundeliv, ligesom de også alle har/ og er meget nusse/kramme hunde, og indimellem da også har sneget sig op i en sofa også mere end en gang :-);

Nu er vores Golden Retriever som blev 12 ½ år gået over til de eviges hundes græsmarker. Vi er selvfølgelig helt ulykkelige over det, selvom tiden var kommet til den svære beslutning - ift. gigt i bagpartiet, ellers har han haft et dejligt og aktivt liv.

Vi har hus og sommerhus - begge med aflukket have, og sommerhus med små 500 meter til en skøn strand. Begge tæt på skov og plantage.

Vi har meget fokus på vores 4 benede venner, og bruger vores hunde aktivt i dagligdagen, med gåture, leg, strand når vi er i vores sommerhus. Ligeledes får de god fornuftig kost – og selvfølgelig godbidder :-) som er svært at undgå med en Golden :-);

Vores Rufus mangler en 4 benede legekammerat igen, og det gør vi også ..

Vi er meget åbne for at tage en ny ven til os – hvalp eller unghund… ( den gamle der er gået bort, var omplaceringshund, som vi fik som 3-årig) - og det gik godt fra dag 1.

Det der er mest vigtigt, er selvfølgelig, at der skal være et godt match med jeres hund og vores hund/og jer/os. OG - Det er for os vigtigt, at I føler jer trygge ved os.

Lyder det som jeres hund kan passe ind hos os, så skriv endelig til os.


Er du interesseret?
Se tlf nr. og e-mail for kun 19 kr i 5 dage
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt køber