Oprettet 22. februar 2021

Lille familie søger hund

Postnummer og by ikke angivet

Annoncebeskrivelse

Race: Labrador

Familien består af vores 2 døtre på hhv. 14 og 16 år, min mand og jeg.


Både min mand og jeg er vokset op med hund. Min mand med blodhunde og jeg med puddel. Vi kender derfor til livet med en hund.


Vi har ventet længe med at få hund er, da vi har rejst en del og derfor ikke har villet byde en hund hele tiden at skulle blive passet. Nu har vi set en del af verden og jeg blev for et par år siden ramt af mild psykisk sygdom. Så nu er vi der, hvor vi føler, at vi kan gøre en forskel for en hund og den for os.


Vi er helt indforstået med, at vi skal gå til træning med hunden og det er noget vi alle ser frem til. Derudover går/løber både min mand og jeg op mod 100 km om ugen tilsammen og vi ville elske at have selskab af en hund på vores ture, når den bliver gammel nok til dette.


Begge vores piger går i skole tæt på vores bopæl og ser frem til, at gå lange ture med hunden efter skole.


Der vil i familien være godt med tid til hunden, da jeg, Susanne, regner med at få tildelt fleksjob på 15-20 timer ugentligt. Pt. går jeg hjemme på sygedagpenge. Min mand vil arbejde en del hjemme (2-3 dage ugentligt) og vil derfor også være meget omkring hunden.


Og hvorfor vores valg lige har landet på en lab er så simpel, at vores venner havde en. Det var en dejlig hund. Tillidsfuld, aktiv, og god med børn. Den vandt bare vores hjerter.


Er du interesseret?
Se tlf nr. og e-mail for kun 19 kr i 5 dage
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt køber