Oprettet 16. februar 2021

Ønske hunden til Familien Andersen

4200 Slagelse

Annoncebeskrivelse

Race: Cocker og Cavalier

Præsentation af familien Andersen:

Vi er en familie på 3, min mand Kristian på 45 år, jeg selv 45 år og vi har et plejebarn, en pige på 4,5 år. Vi har haft hende i pleje i 2,5 år nu. Vi søger en mellem str. familiehund max 12 kg som voksen, må gerne være en blandingsrace cocker og cavalier. Både min mand og jeg har haft hund som barn, labrador/ Schæfer og King Charles. Vi mener begge vi har gode forudsætninger for at skabe et godt og stabilt hjem for en hund😉

Min mand er uddannet ergoterapeut, arbejder i Sorø med mennesker i udsatte positioner og har arbejdet med udsatte borgere altid.

Jeg selv er uddannet pædagog og har arbejdet siden 2004. Mit arbejde som plejemor er hjemme med plejebarn, det meste af tiden og arbejder 2 dage ude af huset i tidsrummet kl.8-14. Imens hun går i børnehave.

Hvilket betyder at vi faktisk har tid til at have en hund i vores liv. Vi flyttede ud af byen for at få mere plads og en dejlig lukket have. Vi bor tæt på grønne områder, strand og hundeskov. Vi nyder at være aktive udendørs sommer og vinter, hvor vi cykler, fisker, går lange ture, laver mad på bål og sover i shelter. Vi er nu klar til at få en hund og med dens sociale væsen tænker vi, at den også kan være med til at styrke udviklingen i forhold til vores plejebarn, at lære at tage hensyn til andre, kramme noget blødt og varmt og lære at knytte bånd til et dyr foruden at give den kærlighed og godbidder.

Det vil blive mig som bliver den ansvarlige til at gå til hundetræning, nu hvor jeg mest hjemme.

Vi er uvante i gamet om hunde og tildeling/ reservation osv. men vi ved at ønsker os en hund rigtig meget, og ved også at den er dyr at anskaffe og vedligeholde. Vi kommer meget gerne forbi hos dig/jer, så I kan lære os lidt bedre at kende in real life. Vi forventer dog at hunden har fået sundhedstjek, er vaccineret og har fået ormekur ved overdragelsen.

Jeg håber, du på ærligvis kan melde et eller andet ud om vores muligheder for at komme i betragtning, idet vi ellers må søge andre græsgange og så fald kan du anbefale en anden opdrætter?


På vegne af familien

Hilsen Jannie Andersen, Slagelse


Er du interesseret?
Se tlf nr. og e-mail for kun 19 kr i 5 dage
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt køber