Oprettet 30. november 2020

Kærlig familie søger en voksen hund

2620 Albertslund

Annoncebeskrivelse

Race: Labrador, Springerspaniel, Retriever eller lignende...

Vi er en familie på fire. Dennis og Henriette, samt vores to børn Liva og Linus.

Jeg (Dennis) er vokset op med hund, og har endelig fået min bedre halvdel overtalt til, at et hjem uden en hund ikke er helt rigtigt.

Den type hund vi leder efter er sådan en rigtig familiehund der vil elske at være familiens absolutte midtpunkt. Liva på 13, har autisme, hvilket gør at hun har det svært med mennesker, men hun er absolut fantistisk med dyr. Linus på seks har lidt krudt i rumpen, men er meget vant til hunde og ved hvordan man omgåes dem, da mine forældre som han tit er hos altid har haft hund.

Den type hund vi leder efter må meget gerne rimelig rolig, skal kunne med andre hunde, da vi kommer til at besøge andre hundefamilier ret ofte. Og den må meget gerne have gået til en eller anden form for træning. I min verden kan man ikke have en hund uden at gå til træning med dem - da det er svært at stimulere dem tilstrækkeligt uden.

Vi kan tilbyde den et hjem med masser af kærlighed og tid til en hund. Et hjem hvor vi bor ud til masser af grønne arealer, men også har mange naboer (og en del med hunde) som vi ses med dagligt, da vi har bor irækkehus i et af Danmarks største bofællesskaber.

Jeg er selvstændig og kommer til at være sammen med vores kommende hund det meste af dagen, da den skal bo på mit hjemmekontor - hvilket jeg glæder mig helt ufatteligt meget til.

Kontakt os meget gerne, hvis du selv har, eller kender en der har en hund de desværre ikke har plads til længere af forskellige årsager.

jeg ser frem til at høre fra dig

Vov!

Hilsen Dennis


Er du interesseret?
Se tlf nr. og e-mail for kun 19 kr i 5 dage
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt køber