Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 26-10-2023, 10:33

Plejefamilie søges til Boris

Vi planlægger at rejse i en længere periode fra februar næste år. Desværre er vores hundepasser sprunget fra, og derfor søger vi nu en anden løsning.

Vi leder efter en skøn plejefamilie der kan tage sig godt af vores hunde-barn i fra februar til september 2024. Mindre kan nok ogå godt gøre det, men det er hvad vi drømmer om.

Boris er en dejlig blanding af Chinese Crested og Dansk Svensk Gårdhund. Han er helt unik og har det allerbedst i en sweater.

En ægte sofa-kartoffel og ligge-under-tæppet hund, men også en vagthund, som giver lyd fra sig fra tid til anden og har brug for mentale opgaver og gode gåture. Han elsker alle, men kan ikke med hvalpe eller store flotte selvsikre hanhunde.

Er der mon nogle af jer er kan tage sig af Boris i en længere periode eller måske kender til en plejefamilie der mangler en buddy?

Skriv et svar til indlægget23-01-2024, 22:24

Jeg er en ung mand på 25 år, og jeg vil rigtig gerne passe Boris. Jeg er opvokset med 2 hunde, så jeg er vant til at tage ansvar for hunde. Jeg vil rigtig gerne møde jer og Boris. Hvis det har jeres interesse kan I kontakte mig på tlf. 4278 3538. Mange hilsner Magnus