Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 11-05-2022, 09:37

Allergivenlig DELE-HUND

Der må findes nogen som os derude!: nogen der elsker hunde så meget som os. Men ikke kan gabe over at have en alle ugens/årets dage.

Vi er en familie, som brændende ønsker os en hund!!! og har masser at tilbyde!: villalejlighed m lukket have hvor der 'bor' anden hund som kan blive legekammerat; i område med masser af natur tæt ved, gode ruter, hvor vi møder mange andre hunde, masser af tid til leg og stimulering (2 større børn (11 og 13) + hjemmegående mor).
MEN vi er også realistiske og vil ikke ende som en af de mange, der må finde ny familie til hunden, da overskuddet ikke rakte alligevel.
Så vil vil hellere dele og savne den, men til gengæld give den en holdbar familie med masser af overskud til den, når den er hos os❤????

Søger derfor en anden familie/enlig voksen i Kbh (gerne i nærheden af en metro, så skift er nemme), som enten har en hund og gerne vil aflastes eller som vil være med til at finde en (gerne voksen) hund sammen.

Vi vil være fleksible ift hvordan i ønsker dele ordning (behøver ikke være 50:50) og vi hjælpes i ferier, ifm nytår o.a.

Skynd dig/jer at skrive. Vi har længe læst annoncer, men søger nu aktivt, da vi snart ikke kan holde ud at vente længere.

Vil helst kontaktes på sms: 3035 0530

Skriv et svar til indlægget11-05-2022, 13:27

Hej. Når I køber en hund, og bor i hus, hvor i deler have med en anden familie, der også har en hund, så vil jeg anbefale at jeres hund, især hvis den ikke er en 8-9 ugers hvalp, er af modsat køn, som den hund, den skal lege, trives og dele have med. Mellem 2 voksne hunde af samme køn, opstår der ofte domineringsproblemer om rangorden.