Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 06-03-2022, 17:17

Delefamilie søges i Aarhus eller omegn

Vi er en familie på 3, med 1 dreng på 8 år. Vi har fået lille skønne cavapoo Hiki, som er 11 uger gammel nu. Fuldt opvokset skal han blive omkring 9 kg.
Vi (forældre) kommer fra Tjekkiet og Grækenland, vores søn er født her i Danmark. Men det betyder, at vi rejser flere gange om året. Derfor søger vi en delefamilie, som kan have Hiki når vi rejser (mest i standard ferietid) og efter aftale.
Selvfølgeligt er de mest vigtigt, at Hiki får omsorg og føler sig tryg med jer. Det er derfor, vi opretter indlægget nu, så han kan få at kender jer og jeres hus/lejlighed snart, før der faktisk er et behov for hunddeling/dogsitting.
Vi glæder os at høre fra jer!

Skriv et svar til indlægget10-03-2022, 21:48

Hej. Jeg bor i en lejlighed i Åbyhøj, tæt på Brabrandstien og boldbaner og natur generelt. Jeg er 30 år og single kvinde med et godt og fleksibelt fuldtidsarbejde som konsulent hos bureauet s360 på Aarhus Ø. Jeg blev færdig med min kandidat indenfor IT og dataanalyse i sommer.
Jeg har haft hund i hele min opvækst, nærmere betegnet en Golden Retriever som jeg gik tur med næsten hver dag efter skole og som jeg havde et meget stærkt bånd til :-) Mine forældre har også hund i dag - en lille hvid bomuldshund. Jeg ville elske at passe Hiki når I er bortrejst og når I har brug for hjælp med gåture og pasning.
Kontakt mig endelig hvis det har interesse eller hvis I har flere spørgsmål.
Bedste hilsner
Louise Kjær Sørensen
Mobil: 60115579
Mail: louisekjaer1991@hotmail.com

09-05-2022, 19:15

Vi vil gerne Hiki for jer, når I er på ferie. Vi har i mange år haft Flatcoatede retrievere, men det er nu næsten 1 år siden, vir sidste hund døde. Vi passer også andre hunde ind i mellem. Vi bor i Randers SV luge ud til marker og med skiv og krat i gåafstand. Vi kører ofte til havet Jeg er pensionist, JJ arbejder stadigvæk.
I er velkomne til at kontakte mig på kirstenskjeldsen@gmail.com.
Bh

23-09-2022, 10:04

Tjek https://dyreportal.dk/ ????????