Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 07-02-2022, 14:30

Fransk bulldog kaster op

Hej

Vi har en fransk bulldog (hun) på 2 år og 3 måneder. Vi har haft hende i et år.

Hun har altid haft let til opkast og der er ikke rigtigt noget mønster i det. Efter anbefaling har vi ikke skiftet foder til hende. En gang i mellem får hun lidt kød, rugbrød, kylling osv. - slet ikke hver dag. Nogen dage kaster hun ikke op, andre dage et par gange og i dag er vi oppe på 10! gange…

Hun er ellers glad og vil gerne lege, gå tur osv., men det kan da umuligt være godt for hende.
Vi har været ved dyrlægen med hende for et halvt års tid siden og de kunne ikke umiddelbart se noget, men ville gerne sende hende videre til scanning og kikkertundersøgelse. Prisen er ca. 25.000 hvilket forsikringen ikke dækker.

Hvad gør man lige?

Skriv et svar til indlægget13-02-2022, 18:09

Hej Jane. Jeg tænker heller ikke det er godt for hende, og i hvert fald er det ikke normalt. M.h.t. fodring, ville jeg give hende skåne-tørkost, blødt op i vand. Som du kan købe hos dyrlægen. Og intet andet. fordelt i 3 måltider dgl. Brug nogle af de små bidder som godbidder. Hold øje med om hun er en særlig græsspiser, det virker for hunde, nemlig som opkastningsmiddel ved dårlig mave. Men ellers tænker jeg det samme som din dyrlæge, at hun behøver en nærmere undersøgelse, eks. røngten og scanning af hele maveregionen. Det er ikke så dyre og slemme undersøgelser. Hvis dyrlægen ikke finder noget unormalt, så vil hun/han evt. foreslå en kikkertundersøgelse af tarmen. Jeg går udfra at vejrtrækningen, der kan være et problem for racen ikke generer din hund, ellers kan hun opereres for det. For noget bør der gøres, så hun stopper med at kaste op. Behold endelig hendes sygeforsikring. God bedring!