Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 28-12-2021, 21:29

Smerter i forben

Hej

Min lille hund på 3 kilo, slog benet på kælkebakken for 3 dage siden. Hun skreg højt i smerter og ville slet ikke træde på sit højre forben. Jeg tager hende til akut dyrlægen. Dyrlægen vurdere, at hun bare har slået benet, og at der muligvis er en forstrækning. Vi får smertestillende med hjem. Dyrlægen ville ikke tage et røntgen billede. Jeg har været hos akut dyrlægerne før, og har aldrig fået så dårlig en behandling. Nå men nu på dag 3, vil hun stadig ikke bruge sit ben, hun hyler, hvis hun rammer benet eller ligger sig forkert. Det er meget svært at få hende til at tisse, og hun besørger indenfor med meget tynd mave, fordi hun holder sig.

Er der nogen, der har haft en hund eller har en hund der har haft en forstrækning ? Det virker helt forkert på mig, at hun har så ondt. Hvis nogen har prøvet det med deres hund, må i meget gerne skrive.
Jeg er jo ikke dyrlæge og vil meget gerne stole på dyrlægen, meeeen uden røntgen er jeg nervøs for at benet rent faktisk er brækket.

Skriv et svar til indlægget05-01-2022, 14:25

Hej Linda. Det er nu 10 - 11 dage siden din hund bare slog sit ben. Forhåbentlig er de smerter forsvundet for mange dage siden, ellers håber jeg du har konsulteret en anden dyrlæge, for at få hunden ansvarlig undersøgt, bl.a. røngtenfotograferet, og rådgivning om hvordan, du skal behandle hunden hjemme. Evt. skåne hende for længere gå-ture, end nødvendig hvor hun formentlig kun går på sine 3 ben. Jeg håber din hund har det godt igen, ikke har humpet rundt med et brækket ubehandlet ben.