Indlæg: 6

Oprettet af | Oprettet: 31-07-2021, 22:27

Polsk stamtavle

Hej alle!

Ville I turde købe en hund her i Danmark med polsk stamtavle?? Sælger er dansk, hunden er chippet og har sundhedstjek mm.
Sælger har ikke moderen.

Alt virker ok - bortset fra det polske og manglende mor.

Hvad gør man og hvad skal man være obs på?

Tak ????

Skriv et svar til indlægget01-08-2021, 13:04

NEJ, jeg ville aldrig købe en hvalp opdrættet i Polen eller i et andet Østland med eller uden en stamtavle, sundhedsattest, chip m.m. Heller ikke selvom sælger er dansker. Danskeren har købt hvalpen i Polen, for nu at sælge den i Danmark. Desværre er der mange der køber billige hvalpe i udlandet, og sælger dem med stor fortjeneste i Danmark. Tit er papirerne falske, og du ser ikke moren og faren, kennelen, og opdrætter. Så du aner ikke hvilke forhold din hvalp er vokset op under i de første 8-10 uger, hvis den overhovedet er så gammel. Forhold og arv den bringer med sig, så har stor betydning for dens udvikling og fremtidige liv. Du kan sikkert købe den billigere end en dansk opdrættet hund, hvor du har mulighed for at besøge en hvalp, flere gange, før du overtager en 8 uger gammel. Derved sikre dig en sund hvalp, født og opvokset hos en ansvarlig opdrætter, der normalt også er en god hjælp og rådgiver for dig og din hund i fremtiden.

06-08-2021, 13:44

Kunne skrive en masse, men i bund og grund har Aase Hansen sagt hvad der skal siges.

Jeg ville holde mig langt væk.

02-09-2021, 20:17

Og jeg har en hund fra Polen, york og shih tzu, de koster omkring 450 euro, de har en stamtavle og efter vaccinationer og chip og EU -pas skete der ikke noget, hunden er sund, munter, perfekt maneret, jeg anbefaler

07-10-2021, 16:53

Jeg har for nylig kontaktet en sælger her på Gipote af en Malteserhvalp på 15 uger. Nærmest fordi prisen var uhørt billig kun 2.100.- Det skrev jeg til hende, og oplyste at hun sikkert kunne ændre denne "pris- fejl" på annoncen. Hvalpen havde ALT ifgl. annoncen endda DKK stambog, hvilket jeg tvivlede på, men ikke undersøgte nærmere. Bopælen i annoncen var i Danmark, men hun fortalte i sit svar på min mail, at hun for 2 uger siden var flyttet til Ukraine, og hun kun ønskede betaling for transport af hvalpen tilbage til Danmark. "Klokkerne" ringede i ørerne på mig, så jeg har ikke svaret på hendes mail. Jeg har nemlig tidligere hørt at nogle hundekøbere, efter de havde betalt for transport, fik flere "historier" om så var hvalpene blevet syge, under transporten, og så skulle der betales for dyrlægebehandling og ny transport. Det endte tit med at disse købere, aldrig fik den hvalp de havde købt og betalt for. Iøvrigt indsatte denne Malteserejer samme dag hun skrev til mig igen samme annonce på Gipote, nu med en anden bopæls adresse i Danmark. Hun havde så 2 ens lydene salgsannoncer med hver sin adresse i Danmark, samtidig med hun nu boede i Ukraine.
P.S. På begge annoncer oplyste sælger sin private mailadresse, så kontakten gik GRATIS udenom Gipote.

07-10-2021, 16:56

I dag har jeg ikke kunne finde sælges 2 annoncer, men jeg kan oplyse, det er ikke fordi jeg har købt den hvalp, annoncerne er slettet. Måske har sælger fortrudt og beholder sin hvalp i Ukraine.

07-10-2021, 17:00

Som "advarsel" vil jeg ikke undlade at henvise til DYREVÆRNETS hjemmeside, der p.t. viser salg fra "hundefabrikker" i Polen og Rumænien.