Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 08-05-2021, 19:32

Medrol

Hej har en beagle på 10 mdr.
Han var rigtig syg stoppet med at æde og drikke. forhøjet infektionstal og stabil feber på 39,4-39,9
Var sikker på han havde spist noget, men intet at se på røntgen. fået flere slags pencilin, og skulle være den mest bredspektret. men det gav ingen effekt. der er taget diverse blodprøver uden at det har ku give noget svar. og dyrlæge viste ikke hvad han skulle stille op, og tog min lille hvald med hjem selvom den var dødssyg. Men så skete miraklet den kvikkede lidt op kunne spise kød hvis den fik det i munden. næste dag var appetitten tilbage og det var igen en glad hund men dagen efter gik det ned af bakke igen. ringede straks til dyrlæge mandag morgen, og det viste sig at den havde fået medrol. den fik ordineret medrol vet 4mg og igen få timer efter vendte appetitten og glæden tilbage. nu har jeg så skulle prøvet at trappe ham ned i dosis men efter to dage med halv dosis har han helt mistet appetitten igen.
Har nogen prøvet noget lignende, eller har et godt forslag til hvad jeg skal gøre.
Med venlig hilsen Lars

Skriv et svar til indlægget10-05-2021, 14:04

Medrol gives ved allergi, jeg ved ikke om det bruges til andet. Men det er vigtigt dyrlægen finder ud af hvad han fejler. Evt. ved scanning eller røngten. Og gennemføling for smerter. Beagler spiser jo alt muligt. Nogle gange kommer det heldigvis ud naturlig vej, men ikke altid. Jeg har selv haft en Beagle der havde en træsplint der sad fast i tarmen, som skulle opereres ud, incl. 8 cm. tarm. Hvis din dyrlæge ikke selv kan foretage alle undersøgelser, så kan man det på et dyrehospital. I hvert fald er det meget vigtigt, han får vand, så han ikke dehydrerer, eks. drop, hvis han ikke selv drikker vand nok. Ellers dør han af vædske-mangel. God bedring med den lille fyr.

13-05-2021, 19:49

prøv at gi ham en cbd olie eller pasta min border har lidt det samme op mod løbetid . ved godt det ikke kan sammenlignes men appetitten får helt klart et løft og en mæt hund kommer sig bedre uanset hvad