Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 23-04-2021, 13:28

Hanhund vs. Tæve

Hej kloge hoveder
Vi står i et dilemma vi har bestilt en labrador hvalp og håbet på en tæve men der kom desværre ikke så mange tæver.
Vi har aldrig haft hanhunde og alle som vi pt. Har snakket med siger man skal holde sig fra hanhunde for de strejfer osv.
Spørgsmålet er vel til jer hundeejere med labrador hanner om de strejfer meget?
Vores ønske er jo at vi sigt kan lade hunden være selv ude selvom vi ikke er hjemme da vi bor på landet.

Skriv et svar til indlægget01-05-2021, 15:09

Alle hunde kan finde på at stikke af, hvis de opholder sig på et område der ikke er indhegnet. Hanhunde stikker garanteret af, hvis der er løbske tæver i området. Og parrer jeres hanhund sig med en af dem eller flere, så får i problemer. Det kan blive dyrt. Samt skabe ufred. Og lade en hund være alene ude, der strejfer rundt i området er forbudt. Anmeldes det til politiet, og den fanges eller afleveres til politiet, får i en bøde. Danmark er jo ikke et land, hvor man accepterer "gadehunde". Det er forståeligt I ønsker at opdrage jeres hund går "løs" når i bor på landet. Men gå selv ud sammen med den så I kan kalde den til jer. Er den ude imens i ikke er hjemme, skal det være på et indhegnet område, med adgang til hjemmet eller et velegnet hundehus.

12-05-2021, 21:11

Valget mellem tæve og hanhund er ofte svært. Der er fordele og ulemper ved begge køn. Mange mener, at hanhunde strejfer mere end tæver, men det tror jeg nu ikke. Det handler mere om personlighed. Uanset om I vælger hanhund eller tæve, vil I ikke kunne lade den være alene hjemme udenfor. Den skal være inde eller i en hundegård.

20-07-2021, 23:58

Hello,

I am Donald Rufus from United State Of America. I urgently seek your service to represent and guild me in investing. All I want is an honest and reliable person who can be my partner in your country.Please email me for more details on.
donaldrufus023@gmail.com

Best regard

Donald.