Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 07-04-2021, 14:15

fodring af hvalp

Hej Alle :-)
Jeg har en dejlig hvalp på 5 måneder og jeg er blevet helt usikker omkring fodringen. Han ser ikke for tynd ud, men når jeg ser på hans søskende flok vejer de væsentligt mere end han gør og andre hunde i den race vejer største delen også mere.

Jeg bliver helt itvivl omkring om jeg har gjort noget forkert pga. jeg ser de andre hunde, hvor store de er i forhold til og om jeg kan rette op på det så han kommer til at veje ligeså meget? jeg vil gerne understrege han hverken er for tynd eller for tyk. min dyrelæge siger også han er fin og har ikke kommenteret vægten, men dog bliver jeg stadig i tvivl. Mvh.

Skriv et svar til indlægget09-04-2021, 12:42

Hej Amanda. Der kan sagtens være forskel i størrelsen på hunde i samme race, også på hvalpe i samme kuld. Hvis han var over- eller undervægtig, ville dyrlægen også have sagt det. Og vejledt dig ved ændring af foder, dgl. portioner og motion. Du kan selv vurdere om vægten passer til ham. Hans ribben skal kunne føles men ikke ses. Når du er i tvivl om hans størrelse er ok, så synes jeg, du skal spørge din opdrætter, som kender hans forfædre, i racen.

20-07-2021, 23:58

Hello,

I am Donald Rufus from United State Of America. I urgently seek your service to represent and guild me in investing. All I want is an honest and reliable person who can be my partner in your country.Please email me for more details on.
[email protected]

Best regard

Donald.