Indlæg: 4

Oprettet af | Oprettet: 24-03-2021, 11:53

Usikker på køb af hund

Min kæreste og jeg er ved at købe hund, og vi er lidt i tvivl, om denne kennel er "legit", derfor ville jeg høre, om der er nogen som kender eller har hørt om denne kennel. Jeg er ikke den bedste til tysk, så det gør det ikke spor nemmere.

Hjemmesiden er følgende:
https://christianwelpenzuhause.com/

Vi har været i konktant med ham over WhatsApp, hvor han både har billeder af sig selv + sine børn, så det virker meget oprigtigt. Derudover har han sendt billeder og videoer af hunden (man kan se, at det er den hund, da den har en pigmentfejl på poten). Men jeg er bare meget i tvivl, om det er "godt" at købe hund i Tyskland. Kan nogen videregive deres mening/erfaringer?

Skriv et svar til indlægget26-03-2021, 08:21

Hej, kan godt forstå du spørger. Jeg er tysker og har lige set på siden. Der er noget mærkeligt ved den. Både navnet på hjemmesiden og hele den måde/stil teksten er skrevet i. Og alle “referencer” er skrevet i samme stil. Det virker “fishy”. Der er ingen billeder af familien eller rigtige navne af dem hellere. Og det plejer avlere at være åbent omkring. Kan du ringe til dem for at få en fornemmelse?
Jeg tænker ellers det kan være en god idé at købe hund i Tyskland. Men lige netop her er jeg usikker. Pas på med at overføre penge til dem før du er helt sikkert. God vind med jeres nye hund! Mh,
Sarah

27-03-2021, 13:36

Er også som Sarah skeptisk over denne side - virker umiddelbart hvalpefabriks agtigt og dette med at der står "køb nu" under hvert billede, som om det er ligesom andre varer, der købes online.
Har købt hund i Tyskland - se om opdrætteren har mærket VDH tilknyttet, som er den tyske version af Dansk kennel klub - muligt prisen er lidt dyrere end 900 euro, men I skal jo ha' hunden i mange år, så få det gjort ordentligt i stedet for at sende penge til et tvivlsomt foretagende....

01-04-2021, 17:14

900 Euro for en Malteserhvalp, det lyder usandsynlig billigt. Er det incl. "levering" ? Ved køb af en hundehvalp, skal i se jer godt for, jeg kan kun anbefale, at besøge flere opdrættere, hvor i både kan se forholdene på stedet, samt mindst moren til hvalpene, og så have undersøgt priserne Malteserhvalpe sælges til i Danmark, med eller uden DKK stambog. Hvis I vælger hvalpen i Tyskland, så kør selv ned se og hent den, hvis opdrætter kræve et reservationsbeløb, så tilbyd max. 100 Euro. Det er jo penge man ikke får tilbage, hvis man fortryder købet.

20-07-2021, 23:59

Hello,

I am Donald Rufus from United State Of America. I urgently seek your service to represent and guild me in investing. All I want is an honest and reliable person who can be my partner in your country.Please email me for more details on.
donaldrufus023@gmail.com

Best regard

Donald.