Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 14-03-2021, 11:16

Snart 8 måneder gammel hvalp urenlig igen

Hej, min snart 8 måneder gamle hvalp er blevet urenlig igen.
Da han er alene hjemme, siden jeg er studerende er det typisk 2-3 timer ad gangen, de sidste 4 uger har han lavet både 1 og 2 indenfor konsekvent, selvom jeg går en lille tur på 5-10min både før og efter skole. Det problem har vi så "løst", ved at "låse" ham inde i en gang, hvor han har alle sine ting (mad,legetøj, kurv osv).
Siden vi fik ham, har han sovet i vores seng som er fint, men siden han er en malteser, er han ret lillw og har ikke turdet hoppe ned af sengen i løbe af natten, det er han så begyndt på i løbet af de sidste par uger. Det har så ført til at han laver nr 2 inde i værelset mens vi sover, som er virkelig ulækkert at vågne til. Vi ved simpelthen ikke hvad vi skal gøre.
Det skal lige siges at vi er ude med ham kl 01 og igen kl 07. Vi er en lang tur om dagen på ca 30 min, og ca 4 små ture på 5-10 min.

Skriv et svar til indlægget



14-03-2021, 14:38

Det er jo flot han accepterer at blive låst inde i en gang, med alle sine ting, hvis han ikke er vant til at opholde sig der i alene hjemme-timerne. Men det løser jo ikke problemet at han stadig er "urenlig". Han er nu en kønsmoden "unghund", og skal derfor normalt kunne "holde sig" i flere timer, hvis han bliver fodret 2 gange dagligt, morgen og aften, og luftet mindst fire gange. Jeg synes du skal gå en længere tur med ham før du går hjemmefra. Så han virkeligt får chancen for at besørge både stort og småt. 5-10 min er ikke nok. Så han også er motioneret og får snuset efter behov, til at slappe af i alene hjemmetimerne. Og så skal han være faldet til ro, efter gåturen, før du går fra ham. Han skal ikke have mad og legetøj i gangen, kun sin hundeseng, og et trug med vand. Alene-tid er sovetid. Tænd en radio, så han ikke forstyrres af lyde udefra, også gerne en lampe. Jeg kan forstå han er vant til at dele seng med jer. Men det giver nu uro og urenlighed, fordi han ikke mere er den lille hvalp, hopper han ned af sengen løber rundt og besørger så på gulvet,- men da heldigvis ikke i jeres seng. -. Hvis han får sit aftensmåltid ca. kl. 17, og efter I har spist aftensmad en 30-45 min. lang gå-tur, så vil jeg tro, han besørger både stort og småt. Da han ikke mere gider sove hele natten i jeres seng, så er det nok nu i skal vænne ham og jer til at sove hver for sig. Eks. i gangen, hvor han jo trygt opholder sig, i sin egen seng. Når han er luftet kort på en lille tissetur, eller bare lukket ud i haven, så smid et par små godbidder i hans hundeseng, sluk lyset og gå selv i seng. Der skal selvfølgelig stadig ikke være mad og legetøj i den gang.

24-03-2021, 11:30

Han er blevet teenager, og han kan have glemt, hvor man må besørge. I kan prøve at starte forfra med renlighedstræningen. Så vil I måske kunne gå hurtigere frem denne gang. Men gå med ham ud, og ros ham for at lave udenfor. Sørg for, at han har tid og ro til at få lavet udenfor. Hvis du opdager en tissetår indenfor, så tør den grundigt op. Tager du ham i gerningen, kan du skælde ud, men er han gået igen, er det for sent.

21-07-2021, 00:00

Hello,

I am Donald Rufus from United State Of America. I urgently seek your service to represent and guild me in investing. All I want is an honest and reliable person who can be my partner in your country.Please email me for more details on.
donaldrufus023@gmail.com

Best regard

Donald.