Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 09-03-2021, 18:10

Hvilken hunderace skal jeg vælge som førstegangsejer?

Hej

Er der nogen der vil hjælpe mig med at finde min drømmehund?

Jeg har aldrig haft hund før, og er begyndt at undersøge så mange racer som jeg bedst kan forestille mig at passe og tilegne mig, men det er rigtig svært. Jeg bor alene og har kun eget katte indtil videre. Jeg har derfor planlagt en masse hundetræning, da jeg også elsker at træne dyr. Jeg går helst efter en hund der kan lide at træne eller er mentalt aktiv/intelligent, og da jeg selv kan lide at svømme, jeg ønsker jeg mig også en hund der kan lide vand og svømning evt.

Måske en mellem til stor størrelse, da jeg også ønsker en følelse af at være beskyttet, da jeg er alene og lider af angst (dog vil jeg ikke være alene om at træne min hund, det har jeg aldrig prøvet før), men undrer mig om jeg mangler en slags terapi-hund eller en beskyttelseshund? Jeg er i start tyverne og bor dog i lejlighed, så måske en hund der ikke gø'r så meget(eller kan trænes til ikke at gø) og en der godt kan trænes i at bo og egne sig til lejlighed. Jeg har selv altid været fan af hunderacerne dobermann, boxer, dalmatiner og puddel, men jeg ved ikke hvor godt de hunderacer er for en førstegangsejer.
Udover det vil jeg helst have en hund som kan være min daglig løbemakker, det vil sige en hund, der også kan lide at løbe om morgenen, så jeg ikke er alene. Jeg søger også en hund der ikke fælder vanvittig meget. Og sidst må det meget gerne være en hund som kan bo med andre dyr(en kat).

Er der en specifik race i tænker på som kunne passe godt til, det jeg kan tilbyde min drømmehund med?

Mange tak på forhånd!

Skriv et svar til indlægget10-03-2021, 07:53

Det skal lige siges at jeg planlægger først at få min hund om et par år, så jeg har tid til at forberede mig til at ege en hund.

24-03-2021, 11:44

En dalmatiner vil elske at lave alle de aktive ting sammen med dig, som du nævner. Du kan også prøve at kigge nærmere på en spansk vandhund. Den vil elske at svømme med dig, og den er stor og aktiv nok til løbeture.
Hvis du søger en hund, der ikke fælder så meget, så skal du have en, der skal klippes. En spansk vandhund fælder ikke.
Det vil være en god idé at tage på besøg hos nogen, der har racen. Find en opdrætter eller en besøgsfamilie. Så kan du få et indtryk af racen. Man kan kun få en vis portion viden i bøger og på nettet.
Vil du have mere hjælp, kan du finde mig på digitalhund.dk

21-07-2021, 00:00

Hello,

I am Donald Rufus from United State Of America. I urgently seek your service to represent and guild me in investing. All I want is an honest and reliable person who can be my partner in your country.Please email me for more details on.
donaldrufus023@gmail.com

Best regard

Donald.