Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 09-02-2021, 12:39

Hund trækker i snor

Min hund ( Marco ) labradorer er 6 år gammel og har aldrig lært at gå i snor, hvilket er et stort problem, Han trækker konstant i snoren jeg har prøvet med at stå stille og lade ham komme tilbage, prøvet at lade ham gå i kort snor og rose og give en god bid nå det går godt, lige lidt hjælper det. Har i et godt råd til hvordan og hvad mugligheder jeg har og kan bruge.
Mvh.
Knud

Skriv et svar til indlægget18-02-2021, 15:20

Prøv at købe en god sele og hav så en godbid i hånden han er klar over / har lugtet til...jeg anbefaler altid et lydigheds kursus...hunden bliver ikke for gammel til det...

07-03-2021, 10:35

Det er nemt.
Vigtigt! Det tager fra en dag til et par uger, og så vedligeholdelse træning når man alligevel er ude og gå.
Først tålmodigheds træner du dig selv, du går kun frem når hunden ikke trækker, trækker den står du stille, eller endda tager et skridt baglæns, når du så har trænet dig selv og hunden til del 1 så skriv til mig igen så kan jeg give dig del 2.( Husk at købe et godt halsbånd, der passer perfekt, i starten skal det være en type der kan stramme, og give lyd, find en god dyrehandler der kan tilpasse, eller køb et herm Sprenger de kan tilpasses i længden)

21-07-2021, 00:01

Hello,

I am Donald Rufus from United State Of America. I urgently seek your service to represent and guild me in investing. All I want is an honest and reliable person who can be my partner in your country.Please email me for more details on.
donaldrufus023@gmail.com

Best regard

Donald.