Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 20-01-2021, 12:45

min hunds øre hyler!

Ja du læste rigtigt.... og jeg ved det lyder tosset, men vi er heldigvis flere i hustanden der kan høre det. Vi kan høre en hyle tone ud af vores huns øre og det vækker underne, For hvordan kan det lade sig gøre, er det chippen der hyler eller hvad delen sker der,? oveni det er jeg da super bekymret for min 5 mdr. gamle hvalp da han jo har en meget bedre hørelse en vi mennesker har. Er vi den eneste det har en hund med dette fænomen ? Jeg har ikke kontakte lægen endnu da jeg er bange for at han vil tro at jeg er tosset ligesom min mand (der IKKE kan høre det ) mener :)

Skriv et svar til indlægget20-01-2021, 19:49

Jeg vil lige tilføje at jeg har kontaktet lægen. Det lykkes mig nemlig at optage tonen fra hundens øre med min diktafon på mobilen, så med dette bevis turde jeg godt at tage kontakt til lægen, uden at være bange for, at han troede jeg var helt rundt på gulvet ????
Han har dog ingen anelse hvad det er, da lyden ikke bliver påvirket af hundens vejrtrækning, at lyden er konstant og at lyden kommer ud af på begge øre. Det er heller ikke chippen. det giver INGEN MENING...
Såå hvad kan det være ? Skriv endelig hvis du ved det, eller hvis du kender til en hunde-ørespecialist jeg kan tage kontakt til.
På forhånd tak.

06-02-2021, 22:28

Jeg ved ikk om det er det samme med hunde, som med mennesker. Men det lyder lidt som objectivt tinnitus :);
Subjectivt tinnitus er hvor kun den der har det kan høre det, hvor objectivt kan høres af andre.

21-07-2021, 00:01

Hello,

I am Donald Rufus from United State Of America. I urgently seek your service to represent and guild me in investing. All I want is an honest and reliable person who can be my partner in your country.Please email me for more details on.
donaldrufus023@gmail.com

Best regard

Donald.