Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 06-01-2021, 22:41

Hjælp! Hund knurre og viser tænder

Hej alle. Jeg har kendt min kæreste i ca et år, og i den tid har han haft sin hund Buster. Buster er en hanhund på 2 år. De sidste 2 måneder er han begyndt at knurre voldsomt af os og vise tænder. Det startede med, at han udelukkende gjorde det af mig, men her på det seneste er Buster også begyndt at gøre det af min kæreste. Det er også sket en enkelt gang, at han har knurret/vist tænder af min svigermor. Vi kan ikke finde nogle situationer eller ting som trigger ham. Det kommer som ud fra en klar himmel. Min kæreste har indrømmet at han har været lidt voldsom ved ham der han var lille, men at det kun var de første par måneder. Han er ellers en "normal" og sød hund med massere af energi.
I foregårs slog han sin pote der vi var ude og gå, og hans ene negl på poten flækkede. Siden det skete, har det været helt slemt med at knurre/vise tænder.
Jeg håber der er nogle der kan give råd eller hjælpe på nogen måde. Vi er desperate.

Skriv et svar til indlægget07-01-2021, 01:01

Hej Rikke Sørensen
du kan rolige slå din kæreste og sige at han er et fjols men kan ikke været hård ved en hund eller et andet væsen. for det er som real ejers skyld. de unoder hvalpe laver :)

Men når det er sagt.
i skal gå til dyrlæge med jers hund, den skal tjekkes. og hvis i er uheldige som jeg var sidst det skete for min hun.
Først fin hun fjernet negle roden.
der efter gik der betændelse i knoglen.
så fik hun fjerne hele tåen...
Det er hvis i er uheldig med Buster og det fortjener han ikke.

Angåne Busters affære skal i også snakke godt med dyrlægen og få ham tjekket rigtig grundigt i gemmen. Da det kan skylds at han har ondt flere steder,.

hvis et dyr har ondt et sted. er sådan en adfær ikke unormalt. og jo mere ondt et dyr har jo være kan det blive..

sammenline med mennesker eksempelvis. Hvis mennesker har ond/kroniske smerter
kan man have nogle dage med kort lunte.. så folk ikke skal sige noget forkert.
og man kan også have de rigtige dårlige tidspungter, så selv dem man holder mest af.
knurre og viser tænder af dem. og ja det kan komme ud af den blå luft.

det er et godt bud på hvorfor buster er begyndt på det. så
1 få kikket på poten
2 få ham tjekke godt i gemmen

Hilsen Mads Christensen

09-01-2021, 18:29

Jeg er helt enig med Mads Christensen. I skal konsultere jeres dyrlæge, en flækket negl, kan være uskyldig, men det kan også være farligt, da bakterier kan gå i knoglerne, så han skal behandles før det er for sent. Det er ikke altid vi mennesker kan aflæse hundesprog. Men når en hund viser tænder, knurrer, bider, rejser børster, gør, o.s.v. så er der en grund til det. Et eller andet ved jer gør ham utryg, høje lyde, bevægelser, ansigtsudtryk, som stirren, især ind i hundens øjne, eks. klap ovenpå hundens hoved. kys og kram mellem jer. Ærgerligt at din ven var hård ved hunden da den var hvalp. Man skal heller ikke lege voldsomt med en hund, eks. boldspil og træklege, ophidser hunde. En hundehvalp skal lære hvad den må og ikke må, kærligt, roligt, men bestemt, uden mange ord, ved gentagelser, trænes hunden til at forstå og adlyder gerne de krav, vi har, til den, hvis vi samtidig dækker dens behov, for samvær, aktivering, regelmæssig fodring, luftning og afslapning, bliver den en god, glad og tryg familiehund.

26-01-2021, 22:36

Enig med de to
Den har ondt

Hvis der også er andet i vejen - så vil jeg anbefale jer at gå på YouTube og søge på dogwhisperer.dk ????????