Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 13-12-2020, 21:21

Hundepassere/bonusfamilie, Århus m. omegn

Vi er et par i slutningen af 20’erne, der rigtig gerne vil finde en hund eller hunde at være bonusfamilie for :) Vi arbejder begge udenlands i perioder, og har tilsvarende længere perioder hjemme. I perioderne vi er hjemme har vi helt fri, og har derfor massere tid til, at dele ud af den kærlighed vi nærer til jeres firbenede familiemedlemmer. Vi er aktive mennesker, der elsker lange gåture i skoven eller ved stranden. Da vi er meget fleksible, kan vi tage os af jeres hund i længere perioder. Vi har erfaring fra egen hund og at passe andres. Hvis i har spørgsmål så skriv endeligt til os! :)

Skriv et svar til indlægget11-01-2021, 09:52

Hej Fia! Jeg læser dit indlæg nu, næsten en måned efter du lagde det her på gipote.dk. Min kone er desværre stress-ramt pga arbejde og derfor har en hun en gang i mellem behov for aflastning. Ligesom jer, rejser jeg også en del (eller det var før Corona...) og det er speciel i disse perioder, hvor vi godt kunne ønske os nogle søde mennesker der vil passe lidt på vores Tikki. Vi er et par omkring de 50 år, og Tikke er 11 år gammel. Han er et gadekryds mellem en Bischon Frise (?) og en dansk svensk gårhund. Han er ikke så stor, men meget sød. Han lystrer meget godt, og elsker at gå tur. Vi bor i gammel Egå og måske kunne vi finde ud af noget sammen? Du er velkommen til at kontakte mig på mail walterATariesen.dk eller telefon 27805326. Venlig hilsen, Walter

13-01-2021, 16:18

Hej Walter! Tak for din besked, vi har sendt dig en mail! :)

27-07-2022, 13:03

Kære Fia og familie

Jeg skriver til jer med mit hjerte i hånden og håber at I stadig er søgende.

Jeg står i en frygtelig ulykkelig situation, grundet sygdom og et længerevarende behandlingsforløb i Århus. Hvor jeg ikke har mulighed, for at have min lille vidunderlige pomeranian dreng Bertram med (han bliver 4 år d. 5/8 og er verdens sødeste, sjoveste, kærligste, smukke og givende lille væsen) Jeg har dog mulighed for at bevare kontakten med ham og ønsker allermest, en fremadrettet skøn og kærlig nr. 2 familie til Bertram.
I sidste øjeblik, har den plejefamilie, som jeg har brugt lang tid på at finde og knytte bånd til, vist sig desværre, ikke at være så stabil eller troværdig som først antaget. Og da mit behandlingsforløb starter allerede i morgen, har jeg akut brug for hjælp.

Hvis I har mulighed for det må I meget gerne kontakte mig på mobil: 51912567

Mange håbfulde hilsnert
Louise og Bertram