Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 24-10-2020, 18:31

Shih Tzu eller Malteser

Hej,
Jeg leder efter en Shih Tzu eller en Malteser tæve.
Jeg er meget grundig i min søgen, så jeg sikre mig, at hvalpen kommer fra et godt sted/miljø. Derfor SKAL hvalpen også være fra et stueopdræt, så den har lært hvad en alm. hverdag er (mennesker, lyde, aktivitet mm.). Den behøver dog ikke at være med Stamtavle, da jeg kun er ude efter er en ny lille familiemedlem.

Jeg har nogle få krav:
- Tæve.
- Stueopdræt.
- Har været ude at køre i bil et par gange.
- Købskontrakt, så jeg er sikker på, at jeg altid kan kontakte jer, hvis der opstår problemer med hvalpen eller lign.

Hvad jeg kan tilbyde hvalpen:
Masser af kærlighed og kontakt, da jeg altid vil have hunden med mig. Jeg er tæt knyttet til mine dyr, og derfor ser jeg også, at den skal opleve det jeg skal - mest muligt. Mine forældre har en blandings hund på 2,5 år, så den vil også få en god legekammerat. Hun elsker alle hunde, og har et godt sind. Min kommende hvalp/hund, vil blive en STOR del af familien. Tager jeg på ferie eller weekend hos venner eller lign, så kommer hun selvfølgelig også med mig. Arbejde, der skal hun også blive velkommen. Desuden har jeg god erfaring med små som store racer, så træning, aktivering og stimulering - det har jeg godt styr på. Desværre har vi ( jeg og familien) været udsat for tre hvalpefabrikker før, så jeg vil gerne have en lang og grundig snak med ejer af det næste kuld jeg køber fra - Også så vi begge er sikre på, at hvalpen er det rette match for mig.

Jeg har ikke travlt med at finde den helt rigtige hvalp, så jeg venter gerne på et kommende kuld.
Lyder jeg som en attraktiv hvalpeejer i jeres øjne, så hører jeg meget gerne fra dig/jer.

Mvh. Sophia

Skriv et svar til indlægget05-11-2020, 16:51

Hej Sophia,
Jeg er i samme situationen som dig, jeg vil bare høre om du har fået fat i en opdrætter?

Mvh
Cecilie

07-01-2021, 01:53

Hej Sophia
Min hund Sofia har lige fået hvalpe. og den lille smule jeg har kunne læse om dig har jeg synds godt om. Jeg har ikke oprettede nogle annonce i nu. da vi ikke ville have at folk skulle have hunde som julegaver. Jeg håber at at have min annonce færdig enten i dag eller i morgen. Dyr hos os er det vigtigste.

Men du har fundet en dejlig lille hvalp.
Men ellers Kan du kontakte mig 23868876.
og høre nærmer. da tyber som dig er de helt rigtige ud fra det jeg kan læse

Hilsen Mads Christensen

02-04-2021, 20:11

Hej Sophia, Kunne du tænke dig at overtage en dejlig boomer-hund, som ikke får de nødvendige gåture hver dag, fordi min datter nu er blevet alene med et lille barn? Hunden er meget glad for familie og ejer, men det er ikke muligt for min datter at opfylde hundens behov. Hunden: 7 år, steriliseret, sød med små børn, vil gerne lege - jeg tror, den ville elske at gå til agilité eller bare være sammen med en aktiv ejer. Jeg har 3 katte indendørs og 6 mere i fyrrummet - og boomeren er ikke dus med katte, derfor kan jeg ikke overtage den (jeg har også stor schæferblanding han, som passer fint med boomeren). Vi vil gerne sikre os, at hunden kommer det rigtige sted. Jeg ved ikke, hvordan dine forældres hund og boomeren vil passe sammen (begge tæver, dog vores er seriliseret). Måske er den noget for dig? Måske kan en prøveperiode går an? venlig hilsen, KJ