Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 15-10-2020, 14:03

Kasteration - en nervøs ejer :/

Min lille dreng, (som er en blandet puddel, havaneser & Cavalier king charles) på ca. 5kg skal jeg have kastreret. Men jeg er så nervøs for hvor og hvem der skal operere ham. Jeg har hørt det sikreste valg er at finde en klinik med respirator..

Hvor har I fået jeres hund kastreret? Hvor anbefaler I? Helst et sted med respirator :) Jeg er ligeglad med prisen - det skal bare været et sted, der ikke får mit hjerte helt op til halsen når jeg aflevere ham !

Skriv et svar til indlægget17-10-2020, 17:19

Jeg synes ikke, du skal være så nervøs ved at få din hund kastreret. Men vælg en klinik hvor der er flere dyrlæger, eller andet personale. Nu ved jeg ikke, hvor du bor, men jeg kan anbefale "Holger Danske" i Helsingør, og Trollesminde i Hillerød. Dyrlæger jeg selv gennem flere år har brugt til at behandle og operere mine 8 Beagler. Men hvorfor skal din hund kastreres ??

21-10-2020, 13:16

Tak for svar Aase!
Ved du noget om Trollesminde i Hillerød har respirator? :);

Han skal kastreres fordi jeg ikke har tænkt mig at avle på ham. Derfor mener jeg hans hormoner er unødvendige og synd for ham, at han ikke kan få lov til at slappe af om natten, fordi han vil ud til damerne i løbetid lige ved siden af :)

22-10-2020, 15:00

Jeg ved ikke om Trollesminde har respirator. Du kan jo prøve at ringe til klinikken. Men jeg ved hundene altid bliver overvåget af en anden assistent eller dyrlæge, da mine hunde blev opereret. Jeg kan godt se det kan være et problem, hvis dine naboer har tæver i løbetid. Hannerne kan jo "lugte" dem på lang afstand. Alligevel synes jeg det er synd at din hund skal kastreres, ikke på grund af operationen, men derved miste noget af sin naturlige
adfærd og sind . Det var bedre at tæverne blev steriliseret, og derved kan undgå sygdomme i mælkekirtler og livmoder. Men de bruges måske til avl. Så kan de først blive steriliseret når de ikke mere bruges til avl.