Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 18-05-2020, 17:12

Hvilken hund burde jeg få, som førstegangsejer.

Hej,

Jeg er pige på 19 år, som længe har ville have en hund. Vi har aldrig haft hund i hjemmet, men har altid været meget glad for dyr. Jeg har endelig fået mine forældre overtalt til at få en hund, dog med den betingelse at det er mig, som har det fulde ansvar for hunden.
Lige nu bor vi i hus, men jeg flytter snart alene ind i en stor 2-værelses. Det jeg er mest bekymret for er når jeg starte på universitetet og får et deltidsjob. Da jeg er bekymret for ikke at kunne give hunden den opmærsomhed den har brug for. Jeg er villig til at gå lange gåture flere gange om dagen, og har intet i mod pelsplejning. Jeg kommer til at bo alene, og kunne derfor godt tænke mig en hund både for selskabets skyld, men også for aktiviteten.
Jeg vil derfor spørger jer til råds, om det overhovedet er en mulighed at få en hund, selvom at den er alene hjemme alt mellem 2-8 timer om dagen. Og ikke mindst hvilken race.

Tak på forhånd.

Skriv et svar til indlægget29-05-2020, 15:10

Hejsa, hvor er det godt at du søger råd inden du bare køber en hund. Jeg synes klart at du skal vente. Især hvis du skal starte i gymnasiet snart. Du har ingen anelse om hvor stort et ansvar det er at få en hund, førend du står i det og man kan ikke bare fortryde. Man kan ikke bare sælge en hund som man kan med en taske! Alt for mange unge køber hunde og prøver at sælge dem igen når de starter i skole og det er forfærdeligt! En hund lever i gennemsnittet i 10-16 år! Skal du ikke også rejse og have børn? Vent vent vent du skal nok nå det ☺️