Indlæg: 0

Oprettet af | Oprettet: 18-05-2020, 15:04

Hund nr 2, hvilken race?

Hej. Vi er et par som i forvejen har en sheltie tæve på 5 1/2 år. Vi har længe snakket om en hund nr 2, men er begge meget i tvivl om hvilken race eller evt blanding vi skal kigge efter.

Vi går gerne 2-3 ture om dagen, men ikke 10 kilometer lange ture, så det skal ikke være en race som har brug for at gå mange mange kilometer hver dag, men den må gerne kunne, når vi i weekenden tager på længere ture.

Derudover må den gerne være en en del mere selvstændig end sheltien er, men stadig være nem at træne og må gerne kunne lide at arbejde for os. Gerne et mildt temperament og venlig og nysgerrig overfor fremmede og andre hunde.

Vi kommer ikke til at gå til konkurrence lydighed og lignende, men træner selvfølgelig i det daglige, laver fodersøg i haven osv.
Min kæreste ønsker en stor hund, jeg kan godt lide de små, men fra 10 kg og op, dog ønsker vi ikke kæmperacer. Derudover skal pelspleje være så lidt som muligt. Og sidst, så har jeg kaniner, så det skal være en hund som ikke har så meget jagtinstinkt, og/eller som vi kan lære at omgås kaninerne uden at både hund og kaniner bliver stressede. Jeg håber at der er nogen som har et bud på nogle racer som kunne passe til vores liv. Vi har selv læst meget, men føler stadig vi er på bar bund.

Skriv et svar til indlægget