Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 08-04-2020, 11:06

Bedste og sundeste kur mod flåter, tæger og lopper

Flåter og lopper florerer netop nu – hvad er den bedste løsning?

Forebyggende og helbredende løsninger mod flåt- og loppe plagen kan generelt deles op i deles op i to: De kemisk nervegift baserede løsninger og de naturmedicinske løsninger.
Kendetegnende for de kemisk/gift baserede løsninger er at de består af en nervegift der både påvirker hunden og evt. tæger og lopper. Da hunden er så meget større end utøjet varer det derfor længere før det har fatale bivirkninger på hunden- dog skal det bemærkes at et relativt højt dødstal og voldsomme sygdoms forløb er registreret ved brug af f.eks Bravecto, Bayvantic og Frontline der mærkeligt nok anbefales af mange dyrlæger.

Man kan enten benytte nervegift halsbånd, dråber til at dryppe i hundens nakke eller piller. Minusset ved halsbånd og dråber er at omgivelserne så som småbørn og andre dyr bliver påvirket negativt og udslet ofte forekommer. Ulemperne ved kemisk/gift baserede piller er den høje sygdoms og døds rate samt at pillerne først virker efter 6 – 8 timer hvorfor flåterne har indsprøjtet giftigt sekret i hunden.

Kendetegnende ved naturlægemidler er at de består af en række gennemprøvede urteekstrakter der frastøder tæger og lopper gennem en duft i pelslaget – en duft vi mennesker ikke kan lugte. Tægen og loppen bliver derfor bedøvet inden den kan nå at bide og overføre smitte til hunden. Skulle særligt hårdføre skadedyr alligevel bide hunden på tyndhårede områder vil naturlægemidlet umiddelbart bedøve og dræbe flåten eller loppen.

Løsninger som FleaGuard fra danske www.petiq.dk har ingen bivirkninger ud over en mere sund og blank pels lige samt at produktet hjælper mod dårlig luft fra pelsen. FleaGuard gives som en godbid i maden.

Skriv et svar til indlægget15-04-2020, 21:33

Hvor købes FleaGuard?