Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 02-04-2020, 05:51

Jaloux hund????

Hej hunde elskere
Jeg har for nylig mødt den sødeste fyr med den lækreste hund, hunden er en staffy på 1,5 år og han lader til at være meget jaloux. Når vi kysser, krammer ell ligger tæt i sofaen ska han helst mase sig ind imellem, sidde imellem os og hvis vi står op og krammer hopper han op og gør af mig/os???? kan mærke på fyren at han sys det er vildt frusterende og vil gerne hjælpe hunden til at acceptere mig, men hvordan gør jeg det bedst? Er vi ude i alene tid altså at jeg “låner” hunden til gå ture og stille og roligt vænner ham til mig. Vi bor 2 min gang fra hinanden så det vil være nemt at “låne” ham til en gåtur når hans far alligevel er på arbejde????
Håber nogen ka give mit et par godt råd for er virkelig vild med fyren og hans hund men ønsker jo ikke hunden ska se mig som en fjende der tager hans far????
Hunde kram og potedask
Johanne

Skriv et svar til indlægget05-04-2020, 17:03

Hej Johanne.
Jeg tror ikke hunden er jaloux. Men prøv at forestil dig at du og din fyr var hunde. 2 hunde, der kæmper om pladsen i flokken. Din fyr er hundens ejer. Som hunden vil forsvare, når du prøver at dominære ham. Jeg synes det vil være en rigtig god ide` at du får alene tid med hunden, går ture med ham, passer ham engang imellem. Fodrer ham hjemme hos din fyr. Og så indstiller krammeriet, heller ikke er så tæt-ligge siddende i nogen tid, hvilket jo også er fornuftigt p.t. i disse Corona-tider. Så skal du nok blive accepteret og gode venner med din fyrs hund. God Påske.