Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 26-02-2020, 20:05

Golden retriever - pladskrav

Hej,

Min kæreste og jeg har i et par år snakket om at købe en hund, og uanset hvor mange racer og blandinger vi efterhånden har pløjet igennem så er vi håbløst forelskede i goldens og bliver ved med at vende tilbage dertil.

Jeg er dog i tvivl om, hvorvidt vores byhus og tilsvarende lille have er tilstrækkelige rammer for en hund af den størrelse. Det er selvfølgelig ikke meningen at hunden primært skal færdes i haven, overhovedet(!), men alt andet lige så vil den jo gerne derud fra tid til anden - og er det så synd hvis den ikke har tilstrækkelig m2 at boltre sig på? Eller kan tilstrækkelig motion og træning udenfor hjemmet sagtens dække hundens ude-behov, således at ture i haven blot er en ekstra rar ting? Vores have er 200m2 stor, så der er plads at være på, men ikke meget.
Det samme spørgsmål gælder egentlig for hjemmets størrelse: Vi har et mindre byhus på 100m2 - 50m2 på hvert plan. Er det nok? Eller vil den savne plads at være på?

På forhånd tak for jeres tanker og inputs

Skriv et svar til indlægget06-03-2020, 18:22

Hej Therese.
Jeg kan sagtens forstå at I elsker Goldens. De er også min yndlings hund????
Vi har Sally - den sødeste og mest kærlige lyse Golden og så længe hun får nogle gode ture i naturen, er jeg sikker på at hun ville være lige så lykkelig om vi så biede i lejlighed midt i byen.
Så mit råd til jer er - lad ikke jeres boligforhold forhindre jer i at få en skøn hund. Som du beskriver det, bor I super fint med masser af plads til en Golden. Dbh. Anissa