Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 16-11-2019, 01:00

Analkirtler fjernet

Hej.

Min hund har i forgårs fået fjernet sine analkirtler (samtidig blev hun steriliseret);
Hun var meget ramt af narkosen det første døgn og kastede en del op. Vi var i går ved dyrlægen hvor hun fik noget imod kvalme, og hun spiste lidt til aften.

Jeg synes selve røvhullet ser meget voldsomt ud, men dyrlægen sagde det så fint ud.
Hun har haft lidt problemer med at holde på det afføring som kom til aften/nat hvor det bare løb ud af hende, ikke vandet/tyndt bare blødt.
Jeg har så fjernet og tørret numsen med vådservietter så godt jeg kunne, men hun er forståeligt meget øm deromme.

Jeg vil høre om der er nogen der har prøvet at få fjernet analkirtlerne, og hvordan hunden har haft det med afføringen de efterfølgende dage? Om det er normalt de ikke som sådan mærker det kommer, en af gangene hun sked sov hun og først da hun rejser sig opdager jeg det

Billede af numse kan sendes, men det ser bare lidt voldsomt ud????

Vh Simone

Skriv et svar til indlægget18-11-2019, 15:06

Jeg har både haft 3 tæver der blev steriliseret og 1 tæve der både fik fjernet analkirtler, og blev steriliseret, men ikke begge operationer samtidig. Den der fik fjernet analkirtler, blødte kraftigt i løbet af aftenen, fordi syningen vat sprunget op. Hun blev indlagt og fik en pille til at sove på, da hun først kunne tåle at live bedøvet igen næste dag. Så blev hun syet sammen med ståltråd. Kom hjem igen, og havde ingen problemer ved det. Hverken kvalme eller adfærdsmæssigt. Kun 1 af hundene blev meget dårlig, med kvalme, smerter og dehydreret. Hun var klart fejldignoseret og derfor fejlbehandlet af dyrlægen, så hun måtte aflives. Din hund har fået foretaget 2 operationer samtidig, deraf nok også tilbragt længere tid i fuld narkose. Det kan måske være derfor hun har fået det så dårligt. Eller hun har været udsat for en mindre god behandling. Måske skulle du konsultere en anden dyrlæge, en klinik eller et hospital, hvor de er flere dyrlæger, og fået din tæve undersøgt igen. God bedring med din hund.