Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 09-06-2019, 10:12

Hjælp efterlyses

Hej,
Vi er en familie der flytter til Australien midt i Juli. Vi har 2 hunde vi gerne vil have med. Vi ikke på noget tidspunkt overvejet at skille os af med dem. Vi elsker vores hunde og de er en del af familien. Vi har for længe siden undersøgt hvad der skulle gøres; vacciner, flyselskabers regler, karantæne i Australien osv. Men en vigtig omstændig er, at vi desværre først nu har opdaget at Australske regler kræver, at efter rabies vaccinen skal hundene have tage en blodprøve tidligst efter 180 dage der viser at de har antistoffer mod rabies. Først da kan man ansøge om indrejse til landet. Vores dyrelæge er også overrasket over dette, jeg har skrevet til myndigheden i Australien, men der er ikke noget at gøre .... og vi skal afsted i juli !!
Så nu leder vi desperat efter nogen som vil passe dem i 5-6 mdr indtil de kan sendes afsted. Og i hele denne proces har vi også tænkt på om vi er egoistiske i at ville udsætte dem for alt dette stress for at få dem med?? Vores hunde er en Coton de Teluar på 9 år og en Bichon Frise på 1 år... 2 piger.
Vi sidder i en situation der ikke synes at have nogen god ende lige meget hvad vi gør.
Er der nogen derude der kunne tænke sig at passe vores 2 hunde indtil de kan sendes afsted?
Hvad ville være bedst for hundene?
/Anja

Skriv et svar til indlægget11-06-2019, 08:17

Kære Anja. Jeg forstår i er fortvivlet over jeres situation, at i ikke på noget tidspunkt har overvejet at skille jer af med jeres 2 elskede hunde. At i derfor har undersøgt alle muligheder for at tage dem med når i flytter til Australien. At det ikke er lykkes, p.t. så i nu søger en "plejefamilie" i nogle måneder, indtil de kan sendes med et fly tilbage til jer. Men i er i tvivl om det er en dårlig ide` af hensyn til hundene. Jeg er ikke i tvivl, om hvad der vil være bedst for dem. Jeg håber i kan finde en god ny familie til dem, som vil elske dem som deres familie-hunde, hvor de kan leve og blive sammen i mange år, før i rejser. Så de ikke udsættes for problemer og den stress de udsættes for ved hjemskift igen , efter at være faldet godt til i en ny familie, og ikke mindst den lange flyvetur de alene i hver sin transportkasse skal ud på fra Danmark til Australien.