Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 15-05-2019, 10:48

Hund der pisser i sit bur

Hej jeg har en fransk bulldog på knap 6 mdr der bliver ved med og pisse i sit bur når vi ik er hjemme, der er ingenting når vi er hjemme der er han renlig det kun om nat og når vi ikke er hjemme han pisser i mine øjne burde han da kunne holde sig mindst 8 timer, kan jeg gøre noget

Skriv et svar til indlægget15-05-2019, 20:38

Han er stadig en hvalp, kun 6 mdr. gammel. Om alle hvalpe kan holde sig i mindst 8 timer i den alder husker jeg ikke. Min hanhund havde en avis på gulvet om natten, han kunne besørge på, så vi havde nattero. Alene hjemme var han kun max. i 5 timer dgl. I de timer havde han også haft en avis på gulvet, indtil han kunne holde sig, ca. 5 mdr. gammel. Han opholdt sig i køkkenet både om natten og alene hjemme, hvor han kun havde sin hundeseng, og et trug med vand, de timer var han tilvænnet var sovetid. Normalt besørger hunde ikke , i hvert fald meget nødig på deres sovested. Men hvis jeres hvalp, opholder sig i et lukket bur, har han jo ikke mulighed for at besørge andre steder end i buret, så vil jeg da anbefale i efter rengøring af buret, så der ikke "dufter" af urin mere, lader ham opholde sig i buret med åben låge. Det vil også gøre ham mere tryg, ikke at være lukket inde. Læg også en avis på gulvet. Den morgen, den er ubrugt og tør i flere nætter efter 8 timers nattesøvn, er det fordi han kan holde sig. Der kan selvfølgelig stadig ske et "uheld", men udenfor buret vil jeg tro. ----------------------- P.S. Jeg går ud fra han er luftet lige inden han "går til ro", hvor i har holdt øje med at han besørgede.

16-05-2019, 08:13

Tænk også på hvornår han fodres især med tørkost + vand. Han fodres vel mindst 2 x dgl. Sidste måltid på dagen bør være senest kl. 18.