Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 19-04-2019, 11:45

Ny hundehvalp

Hej med jer - Vi fik i foregårs forøget vores hjem med en lille han shih tzu hvalp på 8 uger.
Han er meget lærenem og de sidste 2 nætter har været gode, uden det helt store piberi.

Vi er et ungt par som bor i en lejlighed uden have, men lige når man kommer ud af vores lejlighed er der et kæmpestort grønt areal han kan gå rundt i.

Vi er begejstret, men vi er stadig ret nye. Heldigvis for google, kan vi læse os frem til alt.

Vi prøvede i går at gå tur med ham, han går rigtig fint og vil hilse på alt og alle, men ligeså snart de går videre piber og hyler han utroligt meget. Ved i hvad det skyldes?

Desuden piber han meget i bilen og sætter sig på vores skulder i bilen.

Vi prøvede også at give ham et bad og føntørre ham, men igen skreg han og hylede han.

Vi elsker ham allerede og er sikker på at han nok skal blive en dejlig hund.

Skriv et svar til indlægget19-04-2019, 15:28

Tillykke med familieforøgelsen.
Det er fint, han gerne hilser på alle både 2 og 4.benede. Han skal lige tilvænnes at gå videre igen. Hiv ikke i snoren, gå selv videre, imens i snakker til ham , evt, med en godbid i hånden. Alt er nyt for ham. Han skal også vænnes til at blive transporteret i jeres bil. Hav ham ikke løs i bilen, køb en transportkasse eller et bur, der er hans plads. Men start med at bruge det inde, som en hyggelig hule, med åben låge. Når han så er tryg i kassen/buret, kan i flytte det ud i bilen, og køre en kort tur, med lukket låge. Ved brug af DAP spray på tæppet i buret, vil det hjælpe ham til at blive tryg. Det kan købes hos dyrlægen. Vent med at vaske og føntørre ham, til han er tryg hos jer, Til i kender hinanden rigtig godt. I har jo kun haft ham et par dage, Alt tager tid.