Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 29-03-2019, 20:51

Bliver det bedre?

Hej.
Vi har en han hvalp/unghund på 7 måneder og får 3 dage siden fik vi en tæve på 6 år, da hun kunne ikke bo hos hendes ejer mere.
Ny kommer problemet, vores ellers så søde og meget-glad-for-alle-hunde hvalp, er blevet kulderede og prøver at humpe hende hele tiden. Hun siger ikke fra, andet end hvis hun ligger i hendes kurv og er faktisk pisse ligeglad med ham, og det er ligesom om at det gør ham mere skør at han ikke kan få hendes opmærksom. Men vi er bange for at de ikke trives sammen? Er der nogen der kender til lignede sitation? Og hvad kan man gøre ved humpningen? ????

Skriv et svar til indlægget31-03-2019, 11:32

Jeres hanhund er teenager, sikkert nu eller snart kønsmoden. Han synes tæven er et skønt bekendtskab der nu er flyttet ind hos jer. Tæven har kun boet hos jer i 3 dage, forhåbentlig begynder hun at "opdrage" på ham, når hun bliver mere hjemvandt. Siger fra overfor ham, på en hundefacon. Det kan godt være legen går over i slagsmål, men lad hende bare tage kampen op, Hanhunde plejer så at give op. Tæver plejer at blive overhund i rangorden. Måske kommer hun snart i løbetid, hvis hun ikke er sterilliseret, så håber jeg han er kastreret. Ellers få en af dem neutraliseret. Hans adfærd er normal, det er tæven der skal sige STOP.