Indlæg: 0

Oprettet af | Oprettet: 10-02-2019, 00:53

Staffy med red-Bull i blodet - hjælp!

Hej
Håber i kan hjælpe mig, jeg har overtaget en staffy tæve, jeg fik hende da hun var 5-6 mdr gammel, hun er nu 1 år og 2 mdr.

Som overskriften lyder, så har hun simpelthen redbull i blodet! Jeg forklarer;

Hvis vi f.eks går tur, hvis der så kommer nogen forbi og vil hilse, så hopper hun op og slikker og napper i alt og alle, hvis jeg taber snoren på en gå tur, løber hun over til det første og bedste menneske hun møder på sin vej og hopper vildt og uhæmmet op af dem og slikker og napper og det er altså langt fra alle der kan lide hunde og så en som min som kommer med 200 km/t ????

Når det bare er os (familien) der er hjemme med hende, så kan hun godt gå stille rundt og ligge og slappe osv, mennlige så snart man bare ligger en hånd på hendes ryg for at ae hende, så bliver hun helt dampet, hopper op, slikker, napper, ruller rundt og bliver helt overgearet og så gider man ikke prøve ae hende mere.. jeg har fundet ud af, at det eneste tidspunkt hun kan kigge stille på,sådan nogenlunde stille, er hvis man nusser hende på maven mens hun ligger på ryggen, alle andre steder du rører hende, så det bare speedy Gonzales hun laver - og det er helt det samme når vi får gæster.. hun kan slet ikke lade dem være og de kan på ingen måde hilse på hende.. alternativet her har været at sætte hende i buret og det synes jeg er syndt.. hvad pokker kan jeg gøre?

Ak.. håber nogen har nogle gode råd for det driver mig til vanvid ????

Pft Jannie ☺️

Skriv et svar til indlægget