Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 15-01-2019, 04:14

Ændret adfærd

Min mops, Rita, på 6 år er pludselig gået hen og blevet "underlig".
Det vil sige, at hvor hun før ikke var til at drive ud af sengen om morgenen, nu løber rundt om natten og ikke vil sove. Før kunne hun ikke få nok af at putte, hvor nu hun bare sidder og kigger.
Min dyrlæge siger, at der ikke er noget galt med hende fysisk. Er der andre, som pludseligt har oplevet at deres hund ændrede adfærd og på sin vis også personlighed?

Skriv et svar til indlægget16-01-2019, 18:48

Jeg har oplevet det, med min sidste Beagletæve, da hun i et par år havde haft og blev behandlet og fik diæt for aldersrelaterede sygdomme i nyrer og lever, 14.½ år gammel.
Ved 2-tiden hver nat i hendes sidste 3-4 måneder, vågnede hun, gøede og ville ud. Min mand gik lidt med hende, og når hun kom hjem igen, fik hun lidt mad, så sov hun igen til næste morgen. Men din hund er ung endnu, så jeg synes du skal prøve et af de beroligende naturmidler ved sovetid. Hvis hun ikke er steriliseret er det også altid en god ide. Det kan måske løse problemet, at hun opfører sig underligt.

17-01-2019, 17:39

Er der sket noget i jeres boligforhold, eller familieforhold, har hun været passet af andre, eller i en hundepension. Forandringer kan påvirke adfærden for en hund. Giver hun tegn på at skulle ud, eller blevet urenlig, om natten, kan det skyldes blærebetændelse. Det vil en urinprøve give svar på. Er hun undersøgt for om hun er drægtig eller falsk drægtig. Tænk på hvornår hun sidst var i løbetid.