Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 30-08-2018, 11:20

Hvalp 6 mdr har kunnet være alene hjemme

Hej,

Jeg håber, du kan hjælpe. Vores 6 mdr. gamle hvalp, Max er gået fra den ene dag til den anden fra at kunne være problemfrit alene hjemme til at begynde at pive højllydt et par timer efter vi er gået hjemmefra. Dette er sket to gange med en dags mellemrum, hvor der ikke har været problemer.

Vi bor i lejlighed og har aftale med en nabo, hvor der oftest er nogen hjemme hele dagen, om at lytte efter og kontakte os, hvis der er problemer. Vi aftalte, første gang det skete, altså for to dage siden, at de hentede ham ned til dem. Han var så der resten af arbejdesdagen, og legede med deres schäfer hvalp på 8 mdr. Igår var der ingen problemer - de hørte ham overhovedet ikke. I dag har der så været problemer igen, og de har hentet ham ned til dem.

Hvordan kan jeg løse dette? Han har været alene hjemme med god optræning siden han var 4 mdr. Har han mon nu fået smag for at komme ned og lege med "Olga"?

Jeg håber virkelig, at du kan hjælpe.

mvh
Lene

Skriv et svar til indlægget31-08-2018, 11:15

Once he is blissful touching the goal ball this behaviour can without problems be transferred to other objects. Floor standing goal sticks are additionally ideal for distance work. Where your dog may additionally want to work away from you handy for canine agility dog sports but other conditions too.

For more information click the link bellow
http://dogstrainingtools.com/2018/04/26/choke-chains-dog-training/

02-09-2018, 11:19

Der kan være flere grunde til hans "piveri". Har han skiftet opholdsted i hjemmet ? Eks. derved fået adgang til gadedøren, hvor han kan høre lyde fra trappen.
Så kan han tro i kommer hjem. Så det er ikke godt. I det hele taget er det bedst at man lader en radio spille, når hunde er alene hjemme.
Han er ved at være teanager, og derved mere bevidst til afprøve "unoder" som da han var lille hvalp. Nu er han så blevet hentet af naboen, til leg og besøg hos Olga. Hvis det var sket med en af mine Beagler, bare 1 gang, så var det blevet udnyttet igen.
Olga er nu 8 mdr. Måske er hun ved at komme i løbetid, det kan jo "duftes" på lang afstand, af jeres nu unge hanhund. Er han alene hjemme en hel lang arbejdsdag, kan det alene være grunden til han "piver". Måske kan du så få naboen til at lufte ham sammen med Olga, og derefter gå hjem med Olga før hun lukker ham ind hos dig igen. Men gå-turen skal være planlagt midt på dagen, ikke først ske i forbindelse med "piveriet". Efter min mening og erfaring, bør hunde kun være alene hjemme max. 5 timer.