Indlæg: 4

Oprettet af | Oprettet: 05-08-2018, 11:26

DELEFAMILIE TIL HUND, PLEJEFAMILIE eller HUNDEPASSER søges AKUT

Hej venner. Jeg har for 3 måneder siden fundet den smukkeste prinse hund i grækenland. Han er magisk. Utrolig rolig og den venligeste sjæl der findes på jorden. Han er stor (på størrelse med en sjæfer) ligner en ulv uden lange hår og med hængende ører. Han er gylden eller rødblond og ca. 4 år. Hvem end der tilbringer tid med ham vil ikke fortryde det. Han siger hej til alle mennesker og hunde han møder og er aldrig aggresiv. Jeg leder efter nogen at dele ham med, da jeg muligvis tager på en bådrejse til sydamerika om en månedstid, og inden det laver jeg en festival i berlin fra den 13. til den 22. Til begge dele kan jeg muligvis tage ham med, men til begge dele ville det være allerbedst hvis han fik et andet sted at være.

Om mig: Jeg er en kvinde på¨25 år der arbejder som selvstændig kunster, musiker, eventmager, forfatter og nycirkus artist. Jeg har boet i kbh de seneste 8år, men flytter højst sandsynlig til århus, eller omegn.

Er der interesse eller vil du/i høre mere så kontakt mig på mail lussefarz@gmail.com eller ring 31878666 (jeg leder pt efter en oplader og kan derfor godt være du ikke kan få fat på mig pr tlf i de kommende 2-3 dages tid. Kh Lisa viola.

Skriv et svar til indlægget05-08-2018, 11:28

* han er chippet, vaccineret og kastreret. Og jeg har pas til ham i mit navn. Hans navn er Eliko.

05-08-2018, 11:29

*festivalen fra den 13-22 er i august. Så det er lige nu det gælder

06-08-2018, 10:36

Har du overvejet om det ikke er bedst for hunden, at skifte hjem, når dit liv p.t. er så "splittet" og uforudsigeligt fremover. Du har kun haft den i 3 måneder, den er fire år, og før har den boet i Grækenland. Den hund har især behov for et trygt hjem hos en familie, der kan dække dens behov for ro, regelmæssighed, læring m.m. Jeg synes du skal kontakte Dyreværnet i Rødovre overlade dem din hund, så de kan finde en god blivende familie til ham. Du kan altid få en anden hund, når dit liv er i mere faste rammer. God fornøjelse på festivalen og din bådrejse til Sydamerika.

04-09-2018, 07:11

Hej

Prøv at bruge http://handyhand.dk/hh/hundepasning hvor du kan finde folk der kan aflaste dig med hunden.
Hvis du vil have en mere fat ordning, kan du oprette en opgave derinde, og skrive at det er det du søger.
Håber at du finder nogle søde folk :-D